Trends: Κομψές εμφανίσεις με υπέροχα bodycon φορέματα

Trends: Κομψές εμφανίσεις με υπέροχα bodycon φορέματα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να νομίζετε ότι τα bodycon φορέματα ταιριάζουν μόνο σε γυναίκες με καλλίγραμμα σώματα και στα διάσημα μοντέλα των catwalks, όμως υπάρχουν και σχέδια που είναι ιδανικά για τον μεσογειακό σωματότυπο, τη σιλουέτα-αχλάδι και για τις γυναίκες που έχουν περιφέρεια ή παραπανίσια κιλά στην κοιλίτσα.

Μπορείτε να φορέσετε τα στενά, θηλυκά, mini φορέματα που λατρεύουν οι celebrities, χρησιμοποιώντας έξυπνα τρικς που θα καλύψουν τις μικροατέλειες και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο και καλόγουστο αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε να το συνδυάσετε με ένα πουκάμισο που θα δέσετε στη μέση και τις αγαπημένες εσπαντρίγιες σας, με ένα μονόχρωμο κιμονό και τα σανδάλια σας, αλλά και με τζιν αμάνικο jacket και τα sneakers σας. Και τα τρία πανωφόρια που ταιριάζουν στις ανοιξιάτικες αλλά και καλοκαιρινές εμφανίσεις σας, ισορροπούν με επιτυχία το σύνολό σας ενώ οι καμπύλες "καμουφλάρονται". Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ένα statement κόσμημα, όπως μεγάλα σκουλαρίκια ή  κολιέ για να τραβήξετε τα βλέμματα στο πρόσωπό σας.

Δείτε εδώ 18 bodycon φορέματα που ταιριάζουν στο στιλ και στο σωματότυπό σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή