Hair trends: 5 εύκολα χτενίσματα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιες μέρες δεν έχετε χρόνο για να φτιάξετε τα μαλλιά σας ή δεν προλαβαίνετε να λουστείτε και κάποιες άλλες είστε τόσο κουρασμένες που σας φαίνεται δύσκολο και χρονοβόρο. Οι απόλυτοι σύμμαχοί σας είναι ένα dry shampoo και μπόλικη δημιουργικότητα για να πετύχετε 5 εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που θα σας δώσουν τη λύση που χρειάζεστε.

Το πρώτο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε το dry shampoo στις ρίζες των μαλλιών σας, ώστε να μη δείχνουν λαδωμένα. Έπειτα μπορείτε να τα χτενίσετε καλά και να συνεχίσετε με τα χτενίσματα.

1. Φτιάξτε μία κομψή, απλή αλογοουρά.

Χτενίστε πίσω τα μαλλιά σας και αφήστε μία τούφα εκτός, για να την τυλίξετε στο σημείο που θα είναι το λαστιχάκι. Καλύψτε το και στερεώστε την τούφα με ένα τσιμπιδάκι. Θα δείχνετε κομψή και θα έχετε σώσει την κατάσταση.

2. Πιάστε τα μαλλιά σας μισά-μισά.

Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας, πιάστε τα μισά με τσιμπιδάκια ή λαστιχάκι και φροντίστε στο πάνω μέρος να δώσετε ελάχιστο όγκο, ώστε να δείχνουν περιποιημένα.

3. Ένας επιμελώς ατημέλητος κότσος θα σας δώσει λύση.

Όχι, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε, γιατί ένα χαλαρό top knot είναι ό,τι πιο εύκολο και μοντέρνο μπορείτε να δοκιμάσετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή