Casual look: Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα απογειώσουν το στιλ σας

Casual look: Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα απογειώσουν το στιλ σας

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν αποφασίσετε να φορέσετε το αγαπημένο σας skinny παντελόνι και ένα τιραντάκι σε ουδέτερη απόχρωση στη βόλτα σας ή στο γραφείο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πως το look σας θα δείχνει αδιάφορο και άτονο. Τα σωστά αξεσουάρ και παπούτσια που θα προσθέσετε θα κάνουν σίγουρα τη διαφορά στο σύνολό σας.

Casual look: Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα απογειώσουν το στιλ σας-1

Η Sienna Miller -που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μοναδικό στιλ της- σε μία πρόσφατη εμφάνισή της δημιούργησε ένα casual look σχετικά ουδέτερο, αλλά φρόντισε να το απογειώσει προσθέτοντας ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα, ένα γαλάζιο φουλάρι, printed γυαλιά ηλίου και ένα τσαντάκι χιαστί σε ροζ απόχρωση. Το outfit της όμορφης ηθοποιού έδειχνε πολύ κομψό και μοντέρνο, ενώ κανείς δεν έδωσε μεγάλη σημασία στο γεγονός πως αποτελούνταν μόνο από δύο βασικά κομμάτια κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Αυτό που έχει σημασία είναι το στιλ και η φαντασία και όχι απαραίτητα τα κομμάτια που θα χρησιμοποιήσετε για το σύνολό σας. Ανακαλύψτε εδώ 5 φλατ πέδιλα και 5 αξεσουάρ που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο ακόμη και την πιο casual, ουδέτερη εμφάνισή σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή