Keratin Color: Tips εφαρμογής για την μόνιμη περιποιητική βαφή με Κερατίνη σε 3 βήματα από τον Schwarzkopf

Keratin Color: Tips εφαρμογής για την μόνιμη περιποιητική βαφή με Κερατίνη σε 3 βήματα από τον Schwarzkopf

4' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα σε κάθε διαδικασία είναι συνήθως και το πιο σημαντικό. Πλέον αυτός ο κανόνας ισχύει και στις βαφές των μαλλιών. Oι ειδικοί του Schwarzkopf επιστρατεύουν τη δύναμη της Κερατίνης και δημιουργούντο Keratin Color, την 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με Κερατίνη σε τρία απλά βήματα από τον Schwarzkopf, που φροντίζει και προστατεύει τα μαλλιά πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη διαδικασία της βαφής.

Η καινοτομική φόρμουλα της βαφής Keratin Color εμπεριέχει μίγμα χρωστικών πιγκμέντων ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει χρώμα με φυσικά ρεφλέ, που αναδεικνύουν τον τόνο του δέρματος, για ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς συμβιβασμούς στη διάρκεια και την κάλυψη. Ταυτόχρονα, χάρη στην κερατίνη, περιποιείται και δυναμώνει την τρίχα από τη ρίζα ως τις άκρες, για λιγότερο σπάσιμο και εκτυφλωτική λάμψη που διαρκεί. Αναζητήστε το Keratin Colorστα supermarkets και καταστήματα καλλυντικών και επιλέξτε ανάμεσα στις 18 μοναδικές αποχρώσεις του τη δική σας, για χρώμα και περιποίηση όπως ποτέ ξανά!!

Ακόμα αναρωτιέστε πως θα πετύχετε το τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα; Ακολουθήστε τα 3 απλά βήματα του Κeratin Color μόνες σας στο σπίτι και εντυπωσιάστε!

Βήμα 1 – Πριν τη διαδικασία της βαφής: Η τρίχα αποτελείται σε ποσοστό έως και 90% από Κερατίνη, την πρωτεΐνη που δίνει όγκο, λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά. Με την επίδραση της θερμότητας, των προϊόντων styling και των βαφών η Κερατίνη σταδιακά καταστρέφεται. Το Serum Περιποίησης με Κερατίνη λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας, γεμίζοντας τις ρωγμές της, ενώ παράλληλα προστατεύει και προετοιμάζει τα μαλλιά για να απορροφήσουν την απαραίτητη ποσότητα χρώματος για ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλο το μήκος τους. Το καινοτομικό pre-treatment serum εφαρμόζεται πριν τη βαφή και έρχεται να δώσει τη λύση στις ξηρές και πορώδεις άκρες των μαλλιών που χάνουν το χρώμα τους γρηγορότερα, αφού θέτει τις βάσεις για ένα πλούσιο, όμορφο και μεγάλης διάρκειας χρώμα.

Βήμα 2 – Κατά τη διάρκεια της βαφής: Η Περιποιητική Κρέμα Βαφή, εμπλουτισμένη με Σύμπλεγμα Κερατίνης προσφέρει στα μαλλιά την προστασία που χρειάζονται, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται ένα λαμπερό χρώμα με φυσικά ρεφλέ. Πείτε αντίο στα σκληρά χρώματα και τα ανομοιόμορφα, μη φυσικά αποτελέσματα, χωρίς συμβιβασμούς στην διάρκεια και την κάλυψη! Οι νέες, προηγμένες τεχνολογίες που δημιούργησαν οι ειδικοί του Schwarzkopf αποκλειστικά για το Keratin προσφέρουν 100% κάλυψη των λευκών, ακόμα και στις πιο ξανθές αποχρώσεις. Παράλληλα, η επαναστατική τεχνολογία ελέγχου αμμωνίας (Ammonia Control) μειώνει αισθητά τη δυσάρεστη οσμή και μετατρέπει τη βαφή σε μια ευχάριστη εμπειρία.    

Βήμα 3 – Μετά το τέλος της διαδικασίας βαφής: Η Μαλακτική Κρέμα Περιποίησης εφαρμόζεται μετά το ξέβγαλμα των μαλλιών για περίπου 2 λεπτά ώστε να βοηθήσει τα λέπια της τρίχας να σφραγίσουν σωστά και τα μαλλιά να ανακτήσουν την υγιή τους όψη. Χάρη στη μοναδική της φόρμουλα με βάση την Κερατίνη λειαίνει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας μετά τη βαφή για βελτιωμένη ελαστικότητα και εκθαμβωτική λάμψη.

Μυστικά για τέλεια εφαρμογή της βαφής μαλλιών στο σπίτι:

  1. Γενικές συμβουλές: Για καλύτερο αποτέλεσμα επιλέγουμε να εφαρμόσουμε τη βαφή σε άλουστα (2-3ων ημερών) και στεγνά μαλλιά. Ξεκινάμε τη διαδικασία αρχίζοντας πάντα από το περίγραμμα του προσώπου. Δημιουργούμε λεπτές κάθετες  χωρίστρες με τη μύτη του απλικατέρ και φροντίζουμε να εφαρμόζουμε κατά μήκος τους αρκετό προϊόν. Έτσι επιτυγχάνουμε καλύτερη κάλυψη και πιο φωτεινό χρωματικό αποτέλεσμα.
  2. Κάθε πότε πρέπει να βάφουμε τα μαλλιά μας:  Οι γυναίκες με μεγάλο ποσοστό λευκών ή με πολύ έντονες αποχρώσεις χρειάζονται συνήθως πιο συχνή επανάληψη. Κατά μέσο όρο συνιστούμε την επανάληψη της εφαρμογής κάθε 3-4 εβδομάδες, αφού τα μαλλιά μακραίνουν περίπου 1 εκ. το μήνα.
  3. Πως διατηρούμε το χρώμα λαμπερό για περισσότερο διάστημα: Με τη σωστή βαφή μαλλιών! Η βαφή Keratin Color επιστρατεύει στη δύναμη της κερατίνης σε 3 στάδια, πριν τη βαφή , κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή, για ιδανική φροντίδα και περιποίηση που αφήνει τα μαλλιά υγιή και λαμπερά. Χάρη στο Σύστημα Περιποίησης  3ων βημάτων ενισχύει την κερατίνη της τρίχας και προστατεύει τα μαλλιά ώστε το χρώμα να διατηρείται έντονο και λαμπερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  4. Πως θα έχουμε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, ακόμα και την πρώτη ημέρα εφαρμογής; Η επιλογή της σωστής απόχρωσης παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο στην αποφυγή ενός πολύ έντονου και μη φυσικού αποτελέσματος. Όμως συχνά αυτό δεν είναι αρκετό. Η φόρμουλα του Keratin Color εμπεριέχει μίγμα χρωστικών πιγκμέντων ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει χρώμα με φυσικά ρεφλέ, που αναδεικνύουν τον τόνο του δέρματος, για ένα λαμπερό και φυσικό αποτέλεσμα χωρίς συμβιβασμούς στη διάρκεια και την κάλυψη!
  5. Ποιες είναι οι νέες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών; Οι  τάσεις της μόδας για το 2015 επιβάλλουν φυσικά και ανεπιτήδευτα looks. Tο must στο χρώμα των μαλλιών είναι οι ζεστές αποχρώσεις όπως τα γλυκά ξανθά, τα ζεστά σοκολατί και τα χάλκινα. Στο κούρεμα παίζουμε με όλα τα μήκη, κοντά,  ενδιάμεσα ή μακριά, διατηρώντας όμως πάντα τη φυσικότητα στην κίνηση. Επιλέγοντας το Keratin Color, μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 18 αποχρώσεις. Βασικά χρώματα, σαντρέ αλλά και πιο μοντέρνες αποχρώσεις με υπέροχους θερμούς και φυσικούς τόνους όπως Καστανό, Χρυσό, Χάλκινο, Καραμελέ, Μαρόν που ανταποκρίνονται στις πιο mustτάσεις της μόδας και περιμένουν να τα ανακαλύψετε!
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή