Καλλυντικά που χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπό σας

Καλλυντικά που χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπό σας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ό,τι χρειάζεται και ό,τι επιθυμεί μια γυναίκα, με κριτήριο την  επικαιρότητα, την εποχή, αλλά και τις ανάγκες καθεμιάς ξεχωριστά.

Καλλυντικά που χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπό σας-1

Το φως των προβολέων πέφτει στη λαμπερή επιδερμίδα. Η Vichy φροντίζει γι’ αυτό με το ξηρό έλαιο IDEAL BODY, που ενυδατώνει χαρίζοντας φωτεινότητα και ομοιομορφία. ―Στα φαρμακεία.

Καλλυντικά που χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπό σας-2

Εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα χαβιαριού, η σειρά Skin Repair της Bioten μας χαρίζει σφριγηλό δέρμα. Προϊόντα-κλειδιά: αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα ημέρας με SPF 15 & αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα ματιών.

Ελιξίριο

Καλλυντικά που χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπό σας-3

Ο ορός Cellular Eye Essence Platinum  Rare της La Prairie δίνει στην περιοχή γύρω από τα μάτια ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να παραμείνει νεανική: ανανέωση και λάμψη. Η ελαφριά σύνθεσή του περιέχει σωματίδια πλατίνας με ένα τετραπεπτίδιο κατά της γήρανσης που μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων και βελτιώνει  την ελαστικότητα και την ενυδάτωση.

Εκτυφλωτική

Καλλυντικά που χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπό σας-4

Ο κρυφός άσος στην ατζέντα των μοντέρνων γυναικών. Ο αντιγηραντικός ορός Advanced Génifique της Lancôme χαρίζει λάμψη και νεανικότητα χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία του.

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ. PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή