Fashion News: Ελληνική μόδα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ και καταστήματα  με ελληνικό DNA και διεθνή απήχηση.

Fashion News: Ελληνική μόδα-1

Με τον τίτλο της νέας της συλλογής κοσμημάτων, η σχεδιάστρια Maria Mastori δίνει ένα ξεκάθαρο στίγμα: … είναι Μπλε! Πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι δένονται με εμπνευσμένο τρόπο, δημιουργώντας εντυπωσιακά κομμάτια με ιδιαίτερη εικαστική ματιά. Παρουσιάζονται στο κατάστημα i-D στο Golden Hall, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων i-Dentities, για την προβολή σημαντικών Ελλήνων δημιουργών (έως 07/07).

Fashion News: Ελληνική μόδα-2

Η ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου κοσμημάτων VENYX, Ευγενία Νιάρχου, επέλεξε το Belvedere Hotel στη Μύκονο για να εγκαινιάσει την πρώτη mono brand boutique της.

Fashion News: Ελληνική μόδα-3

Εμπνευσμένες από τα ερπετά και την ελληνική μυθολογία, οι συλλογές Reptilia και Theyia επαναπροσδιορίζουν το παλιό και το μετατρέπουν σε καινούργιο, με φουτουριστική αισθητική και πολύτιμα υλικά. Τα νέα της σχέδια θα παρουσιαστούν στο κοσμοπολίτικο κοινό του νησιού στα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος, στις 18 Ιουλίου.

Fashion News: Ελληνική μόδα-4

Δημιουργίες ZEUS+ΔIONE φιλοξενούνται στο Pop-Up store GB Corner Gifts and Flavors του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία.

Fashion News: Ελληνική μόδα-5

Σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου, την Oxford Street, η Folli Follie εγκαινίασε το εντυπωσιακό της flagship store. Οι βιτρίνες με το μοντέρνο σχεδιασμό αναδεικνύουν τα μοναδικά κομμάτια του διάσημου οίκου, ανάμεσά τους και επιλεγμένα είδη από τη νέα συλλογή Santorini Flower, ενώ σκηνές από την καινούρια καμπάνια προβάλλονται στην οθόνη που βρίσκεται στο κατάστημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή