Ατόφιο Χρώμα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτω από το έντονο καλοκαιρινό φως, το χρώμα των μαλλιών είναι ζωντανό μόνο όταν έχει δεχθεί το «άγγιγμα» της Argan Oil Advanced Colorant της ΚΟΡΡΕΣ – της βαφής μαλλιών που έκανε την ανατροπή.

Ατόφιο Χρώμα-1

Οι ladylike κότσοι αναδεικνύουν αριστοκρατικά τις βραδινές εμφανίσεις, οι signature πλεξούδες –με την πλεξούδα-στεφάνι να πρωτοστατεί– καθηλώνουν με τη ρομαντικά νοσταλγική διάθεσή τους, διεκδικώντας μια θέση στα everyday σύνολα, ενώ τα salty hair δίνουν το στίγμα  του καλοκαιριού. Απαραίτητο ζητούμενο κάθε φορά, η υγιής όψη, η λαμπερή, μεταξένια υφή των μαλλιών και, φυσικά, το ζωντανό χρώμα. Η μόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία Argan Oil Advanced Colorant της  ΚΟΡΡΕΣ, η μόνη με την αποκλειστική τεχνολογία pigmentlock, προσφέρει ακριβώς αυτό: κλειδώνει την ένταση και τη λάμψη του χρώματος, καλύπτει 100% τα λευκά, χαρίζει διάρκεια. Παράλληλα, εξασφαλίζει και την πιο υγιή εκδοχή των μαλλιών, καθώς η ποιότητα της τρίχας διατηρείται σε βάθος χρόνου χάρη στην εξειδικευμένη σύνθεση με φυσικά εκχυλίσματα και έλαια, χωρίς αμμωνία, PPD, ρεζορκίνη, σιλικόνες, parabens, mineral oil. Tο γνωστό για την ισχυρή αντιοξειδωτική, ενυδατική και βαθιά θρεπτική του δράση έλαιο argan αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας, η φυτική κερατίνη ενεργεί στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας και την επανορθώνει, ενώ το εκχύλισμα βρώμης ενισχύει την αντοχή και την ελαστικότητά της. Οι 25 αποχρώσεις της Argan Oil Advanced Colorant υπόσχονται απόλυτη ακρίβεια στο αποτέλεσμα, από σκούρο μαύρο και ζεστό καστανό έως εντυπωσιακό χάλκινο και ανοιχτό ξανθό. ―Στα φαρμακεία.

 

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ. PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή