Καλοκαιρινά looks που συνδυάζουν στιλ και άνεση

Καλοκαιρινά looks που συνδυάζουν στιλ και άνεση

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι θέλετε να είστε άνετη, στιλάτη και κομψή. Λατρεύετε να φοράτε τα σορτς και τις maxi φούστες σας όπως και τα mini φορέματα και τα crop tops σας. Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς για κάθε ώρα της μέρας και να κερδίσετε εύκολα τις εντυπώσεις.

Είτε προτιμάτε τα πιο κλασικά είτε τα bohemian είτε τα girly είτε τα πιο σοφιστικέ κομμάτια, μπορείτε επιλέγοντας τα σωστά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ να δημιουργήσετε πετυχημένες εμφανίσεις που θα αναδείξουν το στιλ σας.

Ανακαλύψτε 5 looks για πρωί και βράδυ για άνετες και κομψές εμφανίσεις:

1. Total white look

Το λευκό είναι το χρώμα που ταιριάζει πολύ στα καλοκαιρινά looks σας κι έτσι δεν έχετε παρά να συνδυάσετε ένα πουκάμισο, ένα σορτς και ένα ζευγάρι sneakers για να πετύχετε μία εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Προσθέστε μία backpack και ένα καπέλο και είστε έτοιμη για βόλτες στην πόλη και το νησί.

2. Το απόλυτο bohemian look

Η maxi φούστα σας συνδυάζεται με ένα μονόχρωμο bodie και το τζιν σας πουκάμισο δεμένο με κόμπο στη μέση. Προτιμήστε μία φούστα σε ίσια γραμμή ή με κλοσαρίσματα. Μία τσάντα με κρόσσια ή aztec prints θα ολοκληρώσει με επιτυχία το σύνολό σας.

3. Look passepartout

Μία ολόσωμη φόρμα φοριέται κάθε στιγμή της μέρας και σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε τα πιο hot καλοκαιρινά looks. Συνδυάστε τη με φλατ πέδιλα, εσπαντρίγιες ή ψηλοτάκουνα και ένα statement κόσμημα.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή