Πως θα εφαρμόσετε σωστά το foundation

Πως θα εφαρμόσετε σωστά το foundation

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να εφαρμόσετε σωστά το foundation στο πρόσωπό σας, αφού χρειάζονται μερικά απλά βήματα για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το foundation σας αποτελεί τη βάση για το μακιγιάζ σας κι έτσι δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε μερικούς βασικούς κανόνες για να το εφαρμόζετε σωστά.

1. Καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας πριν την εφαρμογή

Ένας καλός καθαρισμός πριν απλώσετε το βασικό προϊόν σας επιβάλλεται. Αφαιρέστε σκόνη, ιδρώτα και υπολείμματα από προηγούμενα makeup με έναν αφρό καθαρισμού και έπειτα περάστε το πρόσωπό σας με ένα βαμβακάκι που θα περιέχει λίγη τονωτική λοσιόν.

2. Ενυδατώστε καλά την επιδερμίδα σας

Δεύτερο και σημαντικό βήμα είναι η ενυδάτωση του προσώπου σας, ώστε να “υποδεχθεί” το foundation.

3. Εφαρμόστε το foundation με το ειδικό πινέλο

Διαλέξτε τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σας και στη συνέχεια εφαρμόστε το foundation σας με ένα ειδικό πινέλο. Αρχίστε από το κέντρο του προσώπου και συνεχίστε με τα υπόλοιπα σημεία.

4. Απλώστε πολύ καλά το προϊόν με ένα σφουγγαράκι

Αφού έχεις απλώσει το προϊόν με το πινέλο, χρησιμοποίησε ένα σφουγγαράκι για να δημιουργήσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή