ΣΤΙΛ

Συμβουλές ομορφιάς για να δείχνετε νεότερη

symvoyles-omorfias-gia-na-deichnete-neoteri-2093782

Ένα σωστό μακιγιάζ θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα δημιουργήσει ένα λαμπερό, φρέσκο και πετυχημένο αποτέλεσμα. Αντίθετα, με μερικές λανθασμένες κινήσεις και ακατάλληλα καλλυντικά θα επισκιάσετε άθελά σας τη φρεσκάδα και τη νεανική όψη του προσώπου σας.

Ανακαλύψτε ποιες συνήθειες στο μακιγιάζ σας  δείχνουν μεγαλύτερη από την ηλικία σας.

1. Σκιές με glitter

Είναι ίσως το καλλυντικό που σε μεγαλώνει περισσότερο από τα υπόλοιπα. Το glitter τονίζει ακόμη και τις πιο μικρές ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας, ενώ δεν σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις απαραίτητες σκιάσεις για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

2. Λάθος make up

Και το λάθος make up, αλλά και η λανθασμένη εφαρμογή του, μπορούν να σας προσθέσουν χρόνια. Διαλέξτε προσεκτικά τη σωστή απόχρωση και στη συνέχεια, προσπαθήστε να το εφαρμόζετε σωστά ακολουθώντας βασικούς κανόνες. Επιπλέον, καλό είναι να μην ανανεώσετε το πρωινό μακιγιάζ σας εφαρμόζοντας άλλη μια στρώση από το foundation ή την πούδρα σας. Αφαιρέστε πρώτα το πρωινό make up και έπειτα, συνεχίστε με το νέο.

3. Σκούρα χείλη

Πολλές γυναίκες επιλέγουν κραγιόν ή lipgloss σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις, αλλά αυτό δεν δημιουργεί απαραιτήτως ένα πετυχημένο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας. Είναι πιθανό, τα χείλη σας με ένα μπορντό, καφέ ή μοβ κραγιόν να δείχνουν μικρότερα από ότι είναι. Για να πετύχετε μία φρέσκια και λαμπερή όψη στο πρόσωπό σας δοκιμάστε αποχρώσεις που είναι θερμές και φωτεινές.

4. Σχηματισμένα φρύδια

Προσπαθήστε να έχετε πάντα καλοσχηματισμένα φρύδια και φροντίστε να μην τα τονίζετε πάρα πολύ με το μολύβι σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ