7 μοντέρνες ponytails για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας

7 μοντέρνες ponytails για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις περισσότερες φορές επιλέγετε να έχετε κάτω τα μαλλιά σας και φροντίζετε να είναι λαμπερά και καλοχτενισμένα. Όταν όμως θέλετε να κάνετε μία αλλαγή, προτιμάτε να φτιάξετε μία εντυπωσιακή ή πιο κλασική αλογοουρά που δίνει σίγουρα στιλ σε κάθε look σας.

Άλλωστε, μία αλογοουρά είναι ό,τι καλύτερο, ειδικά για τα καλοκαιρινά looks σας, είτε έχετε κλασικό, είτε μοντέρνο στιλ.

Ανακαλύψτε 7 τρόπους για να πετύχετε τις πιο ιδιαίτερες ponytails για τις εμφανίσεις σας.

1. Σχηματίστε ζιγκ-ζαγκ στο τελείωμα της χωρίστρας

Αντί να φτιάξετε την κλασική χωρίστρα στη μέση, δοκιμάστε να σχηματίσετε μία χωρίστρα ζιγκ-ζαγκ και έπειτα να πιάσετε τα μαλλιά σας ψηλά σε μία κομψή αλογοουρά.

2. Πλέξτε τη μισή ή ολόκληρη

Αν σας αρέσουν τα bohemian looks, μπορείτε να δοκιμάσετε να πλέξετε την αλογοουρά σας μέχρι τη μέση ή ολόκληρη.

3. Ολόισια, λεία αλογοουρά

Μπορείτε να πετύχετε την τέλεια αλογοουρά, αφού πρώτα ισιώσετε καλά τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε την πρέσα ισιώματος και στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα προϊόν για κράτημα. Έπειτα μπορείτε να μαζέψετε τα μαλλιά σας ψηλά.

4. Ψηλή αλογοουρά με μπούκλα στο τελείωμα

Πιάστε τα μαλλιά σας πιο ψηλά απ’ ότι συνηθίζετε και φτιάξτε μερικές χαλαρές μπούκλες στο τελείωμα με το σίδερο. Ψεκάστε τις με λίγη λακ για να διατηρηθούν και ανοίξτε τις με τα δάχτυλά σας για να δείχνουν πιο φυσικές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή