Cara Delevingne: «Δεν θα σταματήσω το μόντελινγκ»

Cara Delevingne: «Δεν θα σταματήσω το μόντελινγκ»

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν η Cara Delevingne έληξε την συνεργασία της με την Storm Models, το agency που έχτισε την καριέρα της στο μόντελινγκ, οι φήμες για αποχώρηση της από το μόντελινγκ φούντωσαν. Εξάλλου, η ίδια δήλωνε ότι ήθελε να ακολουθήσει μια καριέρα στο Hollywood ως ηθοποιός και να αναδείξει στον κόσμο το ταλέντο της στην υποκριτική. Σύμφωνα, όμως με μια νέα συνέντευξή στη στο έντυπο Hollywood Reporter, η διάσημη βρετανίδα δεν είναι ακόμα έτοιμη να αφήσει τον κόσμο της μόδας.

«Δεν θα σταματήσω το μόντελινγκ, δεν παίρνω σύνταξη» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο που παρόλα αυτά δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει πασαρέλα και επιδείξεις στην Εβδομάδα Μόδας. «Απλά αυτή την εποχή κάνω ταινίες» εξήγησε η 22χρονη που αυτή την εποχή προωθεί την νέα της ταινία ‘Paper Towns’ ενώ συμμετέχει σε ακόμα 6 ταινίες, τα ‘Tulip Fever’, ‘London Fields’, ‘Kids in Love’, ‘Pan’, ‘Suicide Squad’ και ‘Valerian’ and the ‘City of a Thousand Planets’.

Cara Delevingne: «Δεν θα σταματήσω το μόντελινγκ»-1

Το μοντέλο αυτή την περίοδο προωθεί την νέα της ταινία 'Paper Towns'

Η Delevingne παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα με σημαντικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα έχει κάνει πολύ καλές κινηματογραφικές εμφανίσεις. Το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο ενώ η ενδιαφέρουσα προσωπικότητά της, το χιούμορ της και η ευστροφία της την έχουν κάνει αγαπητή στο κοινό αλλά και πολύτιμη για τους συνεργάτες της. «Οι καριέρες αλλάζουν και εξελίσσεσαι καθώς μεγαλώνεις» εξηγεί η ίδια τονίζοντας ότι «ακόμα έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν. Ίσως κάποιες φορές να κάνω μόδα, αλλά αυτή την περίοδο απλά δεν έχω χρόνο να κάνω τίποτα».

Cara Delevingne: «Δεν θα σταματήσω το μόντελινγκ»-2

H Cara Delevingne με τον Karl Lagerfeld στην επίδειξη του οίκου Chanel για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015 στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Η αφοσίωσή της στην νέα της καριέρα δεν πέρασε απαρατήρητη στο Hollywood αφού ήδη έχει λάβει καλές κριτικές από τους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Όσο για τους διάσημους συνεργάτες της, όπως ο Karl Lagerfeld, που πίστεψαν σε εκείνη και θαύμασαν ό,τι έχει κάνει στο μόντελινγκ, η Cara λέει ότι την υποστήριξαν και την βοήθησαν να ακολουθήσει το όνειρό της. «Πάντα ήξερε ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός» λέει για τον Lagerfeld και εξηγεί ότι «ήταν πολύ καλός με εμένα όταν με συμπεριέλαβε στην ταινία του. Ήξερε ότι ήθελα να κάνω και μουσική και με άφησε να κάνω και αυτό. Μου έδωσε μεγάλη υποστήριξη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή