Ποια κορίτσια γυμνάζονται;

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον τελευταίο μήνα πηγαίνω γυμναστήριο συστηματικά. Ναι, ξέρω, μπράβο μου. Εκεί που θεωρούσα αδύνατο να φτιάξω έτσι το πρόγραμμά μου, ώστε να ξεκλέψω μια ώρα από την ημέρα για να γυμναστώ, ξαφνικά αισθάνομαι τύψεις εάν δεν πάω 3-4 φορές την εβδομάδα. Έχασα ένα κιλό (χωρίς δίαιτα), 5 πόντους από την μέση, 4 πόντους από την κοιλιά και 1 πόντο από την περιφέρεια. Μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσω να πηγαίνω, πέρα από τα λεφτά που έχω πληρώσει.

Τις πρώτες μέρες – σαν πρωτάρα στις αίθουσες του γυμναστηρίου- χάζευα τα κορίτσια που γυμνάζονταν. Ποιες είναι, τι ηλικία έχουν, πόσο καιρό γυμνάζονται; Μετά από κάποιες συζητήσεις που κάναμε δίπλα στον ψύκτη ή την ώρα που περιμέναμε να έρθει η σειρά μας για τον διάδρομο, συνειδητοποίησα ότι ο μέσος όρος ηλικίας έχει ανέβει (από την τελευταία φορά που βρέθηκα σε γυμνατήριο).

Αντί να βλέπεις κυρίως 20χρονες ή 30αρες, βλέπεις γυμνασμένες 40αρες και 50αρες που πηγαίνουν με ευλάβεια στο γυμναστήριο γιατί θέλουν να έχουν ένα ωραίο σώμα και καλή φυσική κατάσταση. Ακόμα και 60αρες και 70αρες εντόπισα. Οι κάτω των 35 ήμασταν όλες juicy κορίτσια, αγχωμένα λόγω φθινοπώρου που ιδρώναμε πάνω στο ελλειπτικό για να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο. «Μην βιάζεσαι» μου είπε μια κυρία γύρω στα 45. «Κάποια στιγμή θα τα χάσεις, μην προσπαθείς να χάσεις 3 κιλά σε ένα μήνα» με συμβούλεψε κι είχε δίκιο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή