Sarah Jessica Parker: «Το άρωμά σου δείχνει περισσότερα από το στιλ»

Sarah Jessica Parker: «Το άρωμά σου δείχνει περισσότερα από το στιλ»

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Sarah Jessica Parker να έγινε ευρέως γνωστή για το απαράμιλλο στιλ της και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ‘Sex and the City’ όπου υποδυόταν την fashionista Carrie Bradshaw, όμως όπως δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ‘The Cut’, δεν είναι μόνο το στιλ μιας γυναίκας που δημιουργεί καλή εντύπωση αλλά και το άρωμά της.  Η ηθοποιός που φέτος γιορτάζει την 10η επέτειο του λανσαρίσματος του αρώματος της ‘Lovely’, μίλησε για τις πρώτες της αναμνήσεις που είναι γεμάτες όμορφα αρώματα.

Sarah Jessica Parker: «Το άρωμά σου δείχνει περισσότερα από το στιλ»-1

Η Sarah Jessica Parker λάνσαρε το άρωμά της ‘Lovely’ το 2005

«Ξεκίνησα το δικό μου άρωμα για πραγματικά τα λατρεύω. Ονειρευόμουν επί 20 χρόνια (ότι θα το κάνω). Όταν πήρα το πρώτο μου κινητό, το 1999, ένα από τα πρώτα πράγματα που έβαλα στο memo ήταν ονόματα αρωμάτων. Η μαμά μου, κάποιες ηθοποιοί με τις οποίες έχω συνεργαστεί αλλά και γυναίκες που με επηρέασαν στη ζωή μου, πάντα μύριζαν πολύ όμορφα. Ένα από τα πρώτα πράγματα που αγόρασα σαν νεαρή κοπέλα που έβγαζε τα δικά της χρήματα ήταν ένα άρωμα», είπε η Parker που αποκάλυψε ότι δεν είναι καθόλου φειδωλή στην ποσότητα αρώματος που φοράει. «Θυμάμαι μια καταπληκτική ηθοποιό, που εξακολουθεί να είναι εκπληκτική, την Mary McDonnell που έπαιζε στο ‘Dances With Wolves’. Είναι πολύ όμορφη και παίζαμε μαζί σε ένα θεατρικό όταν ήμουν 15 ή 16 ετών. Τότε φορούσα το άρωμα ‘Love’s Baby Soft’ κι εκείνη ερχόταν κάθε μέρα και μύριζε ‘Aliage’, ένα άρωμα που με υπνώτιζε. Έκανα οικονομία για να έχω χρήματα να αγοράσω το ίδιο άρωμα».

Sarah Jessica Parker: «Το άρωμά σου δείχνει περισσότερα από το στιλ»-2

Η Parker πιστεύει ότι ένα άρωμα «δείχνει περισσότερα από το στιλ σου. Πιστεύουμε ότι τα ρούχα λένε την ιστορία μας, σωστά; Τα ρούχα, όμως, δεν εισβάλλουν στον χώρο κάποιου. Είναι σαν αυτό το συναίσθημα που έχεις όταν κάποιος που σε αγκαλιάζει φοράει ένα άρωμα που δεν σου αρέσει και μετά πηγαίνεις στο μπάνιο για να μπορέσεις να το βγάλεις από πάνω σου ή σαν τους κύριους παλιότερων εποχών που φορούσαν πολύ δυνατή κολόνια. Το άρωμα είναι μοναδικό. Το μακιγιάζ δεν το κάνει αυτό, ούτε η τσάντα σου, τα παπούτσια σου ή τα ρούχα σου. Το άρωμα έχει αυτό το πλεονέκτημα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή