10 πράγματα που κάθε juicy γυναίκα πρέπει να ξέρει

10 πράγματα που κάθε juicy γυναίκα πρέπει να ξέρει

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όχι μόνο τα juicy κορίτσια αλλά κάθε κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση ή αγάπη για την εξωτερική της εμφάνιση, χρειάζεται λίγη παραπάνω φροντίδα. Θέλει να ακούει ότι δεν είναι άσχημη, ότι δεν βρίσκεται στην γωνία επειδή δεν έχει το τέλειο σώμα, ούτε ‘χάνει’ λόγω εξωτερικής εμφάνισης. Μπορείς να είσαι ευτυχισμένη είτε έχεις περιττά κιλά είτε έχεις στραβή μύτη. Κι ακόμα κι αν δεν το έχεις βιώσει αυτό, καλό είναι να παίρνεις παράδειγμα από κορίτσια με ψεγάδια που κατάφεραν πολλά στη ζωή τους, αλλά κυρίως έγιναν ευτυχισμένες επειδή ποτέ δεν ‘κόλλησαν’ με την εμφάνιση τους.

1.Όταν σου λένε ότι είσαι όμορφη να τους πιστεύεις: Σίγουρα πιστεύεις ότι το κάνουν για να σου φτιάξουν την διάθεση ή για να σου ‘ρίξουν στάχτη’ στα μάτια. Μήπως για αλλαγή να πιστέψεις ότι πραγματικά για κάποιους ανθρώπους είσαι μοναδική και όμορφη;

2.Δεν πρέπει να ντρέπεσαι: Δεν εμφανίζεσαι εύκολα με μαγιό ή με εσώρουχο, όταν κάθεσαι προσέχεις για να μην φανούν οι διπλίτσες της κοιλιάς, δεν φοράς κολλητά ρούχα και γενικά κάνεις ό,τι μπορείς για να είσαι αόρατη. Ντρέπεσαι για τα κιλά σου, αλλά κανείς δεν ασχολείται. Όχι επειδή κανείς δεν ασχολείται με σένα, αλλά η εμφάνιση σου έχει μόνο όση σημασία της δώσεις εσύ. Είσαι πολλά περισσότερα.

3.Η εμφάνιση σου σε κάνει εντυπωσιακή: Μην λες ‘αν ήμουν πιο αδύνατη, θα ήμουν πιο επιτυχημένη, πιο χαρούμενη, πιο επαγγελματίας, πιο έξυπνη’. Είσαι ήδη όλα αυτά τα πράγματα ανεξάρτητα από τα κιλά σου.

4.Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις γυμναστήριο κάθε μέρα: Φοβάσαι να ξεκινήσεις γυμναστική γιατί ξέρεις καλά ότι δεν θα μπορέσεις να πηγαίνεις συχνά. Ακόμα, όμως, κι αν περπατάς 3-4 φορές την εβδομάδα ή πηγαίνεις για Pilates δύο φορές την εβδομάδα είναι καλύτερο από το να μην πηγαίνεις καθόλου.

5.Δεν χρειάζεται να κάνεις αυστηρές δίαιτες: Όχι, δεν χρειάζεται να πεινάσεις, απλά να ελαττώσεις τις ποσότητες και να κάνεις πάντα την πιο υγιεινή επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT