“Σκλάβα” 10 ρούχων μόνο…

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν κι εσένα η ντουλάπα σου ξεχειλίζει από ρούχα που δεν χάρηκες ποτέ και επιμένεις να φοράς μόνο 5-10 από αυτά σου βρήκαμε τη λύση.

Δεν χρειάζεται να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να αγοράσεις πέντε μπλουζάκια, δύο τζιν παντελόνια, τρία φορέματα και τρία ζευγάρια παπούτσια την ίδια μέρα. Κάθε φορά που το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου σου γεμίζει με αμέτρητες σακούλες και ο τραπεζικός σου λογαριασμός μειώνεται, είναι σίγουρο πως έχεις βρει έναν καλό λόγο για να “γιορτάσεις” εκείνη τη μέρα με ατέλειωτο shopping.

Μια καλή μέρα στη δουλειά, ένα δώρο που είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου, ένα ρούχο για το βράδυ του Σαββάτου που θα βγεις με τις φίλες σου, ένα ρούχο για τις κακές μέρες στη δουλειά, για να ανέβει η διάθεσή σου και πάει λέγοντας…

Η ντουλάπα σου ξεχειλίζει με κομμάτια που είτε έχεις φορέσει μόνο μία φορά από τη μέρα που τα αγόρασες, είτε με κάποια άλλα που έχουν ακόμα πάνω το ταμπελάκι τους. Και αφού είναι γεμάτα τα συρτάρια, τα ντουλάπια και οι κρεμάστρες, αναρωτιέσαι πως γίνεται κάθε φορά να καταλήγεις με το ίδιο μαύρο παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο και τα πιο βολικά μποτάκια, που δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς μετά από τόσο καιρό που τα έχεις φορέσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή