15 oversized ζακέτες για μοντέρνα σύνολα

15 oversized ζακέτες για μοντέρνα σύνολα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε φορέσει ήδη τη τζιν σαλοπέτα σας, το printed πουκάμισό σας και τα λευκά sneakers σας και αναζητάτε το ιδανικό πανωφόρι για τη βόλτα σας. Η μπεζ καμπαρντίνα σας σάς φαίνεται πολύ κλασική, το δερμάτινο jacket σας κάπως πιο rock απ’ το look που είχατε στο μυαλό σας, ενώ το μακρύ παλτό σας είναι αρκετά πιο ζεστό απ’ ότι χρειάζεστε αυτή την εποχή.

Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Βγάζετε από τη ντουλάπα σας τη μακριά, ζακέτα σας με τα ασπρόμαυρα, γεωμετρικά μοτίβα και δημιουργείτε μέσα σε λίγα λεπτά το πιο cozy σύνολο, που συνδυάζει άνεση και στιλ.

Οι μάλλινες oversized ζακέτες αποτελούν ιδανικό κομμάτι για τα καθημερινά σύνολά σας, ενώ σας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχετε τα πιο μοντέρνα layered looks για το γραφείο ή τις βόλτες σας. Συνδυάζονται με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, γι’ αυτό μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ανάλογα με το στιλ που θέλετε να πετύχετε.

Ανακαλύψτε εδώ 15 κομμάτια που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή