ΣΤΙΛ

Editor’s Choice: Αρώματα

giambattista_valli_wss16_003

Επιθυμίες, εµµονές και ολοκαίνουρια προϊόντα. Ό,τι χρειάζεται µια γυναίκα αυτή την εποχή.

Ανατρεπτική απλότητα

editor-s-choice-aromata0

Μια καινούρια αρωµατική πρόκληση µε την υπογραφή της Miuccia Prada φέρνει η νέα συλλογή Eau de Parfum Les Infusions de Prada. Τιµώντας τη δύναµη των αντιθέσεων που αποτελεί τη φιλοσοφία του ιταλικού οίκου, η αρωµατοποιός Daniela Andrier δηµιουργεί έξι αρώµατα µε κυρίαρχο ένα συστατικό για το καθένα: Iris, Iris Cèdre, Fleur d’Oranger, Vétiver, Oeillet, Amande.

Εκρηκτική επέτειος

editor-s-choice-aromata1

Λίγες µόνο σταγόνες του αρκούν για να αναδειχθούν οι avant-garde καταβολές αλλά και το εκλεπτυσµενο ύφος του. Με εκρηκτικές λουλουδάτες νότες (ορχιδέα, γιασεµί, φρέζια), το άρωµα Flowerbomb, που δηµιουργήθηκε από το ταλαντούχο σχεδιαστικό ντουέτο Viktor & Rolf το 2005, γιορτάζει φέτος τη 10η επέτειό του. Από την πρώτη του εµφάνιση, ήταν προορισµένο να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Σταγόνες χρυσού

editor-s-choice-aromata2

Τα προσεκτικά επιλεγµένα συστατικά της συλλογής The Gold Fragrance Collection του Michael Kors επιβεβαιώνουν τη θηλυκότητα και το µοντέρνο πνεύµα του Αµερικανού σχεδιαστή. Τρία αρώµατα –White Luminous Gold, 24K Brilliant Gold, Rose Radiant Gold– αντικατοπτρίζουν την πολυτέλεια του πολύτιµου µετάλλου. Την καµπάνια υπογράφει ο Mario Testino, µε πρωταγωνίστρια το µοντέλο Karmen Pedaru.