Editor’s Choice: Αρώματα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή.

Ανατρεπτική απλότητα

Editor’s Choice: Αρώματα-1

Μια καινούρια αρωματική πρόκληση με την υπογραφή της Miuccia Prada φέρνει η νέα συλλογή Eau de Parfum Les Infusions de Prada. Τιμώντας τη δύναμη των αντιθέσεων που αποτελεί τη φιλοσοφία του ιταλικού οίκου, η αρωματοποιός Daniela Andrier δημιουργεί έξι αρώματα με κυρίαρχο ένα συστατικό για το καθένα: Iris, Iris Cèdre, Fleur d’Oranger, Vétiver, Oeillet, Amande.

Εκρηκτική επέτειος

Editor’s Choice: Αρώματα-2

Λίγες μόνο σταγόνες του αρκούν για να αναδειχθούν οι avant-garde καταβολές αλλά και το εκλεπτυσμενο ύφος του. Με εκρηκτικές λουλουδάτες νότες (ορχιδέα, γιασεμί, φρέζια), το άρωμα Flowerbomb, που δημιουργήθηκε από το ταλαντούχο σχεδιαστικό ντουέτο Viktor & Rolf το 2005, γιορτάζει φέτος τη 10η επέτειό του. Από την πρώτη του εμφάνιση, ήταν προορισμένο να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Σταγόνες χρυσού

Editor’s Choice: Αρώματα-3

Τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά της συλλογής The Gold Fragrance Collection του Michael Kors επιβεβαιώνουν τη θηλυκότητα και το μοντέρνο πνεύμα του Αμερικανού σχεδιαστή. Τρία αρώματα –White Luminous Gold, 24K Brilliant Gold, Rose Radiant Gold– αντικατοπτρίζουν την πολυτέλεια του πολύτιμου μετάλλου. Την καμπάνια υπογράφει ο Mario Testino, με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Karmen Pedaru.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή