Editor’s Choice: Μαλλιά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή.

BRAIDS ONLY   

Editor’s Choice: Μαλλιά-1

Αν είστε λάτρεις της πλεξούδας, το συλλεκτικό σπρέι φιξαρίσματος με μίνεραλ πούδρα Crêpage de Chignon της L’Oréal Professionnel θα αποτελέσει το ιδανικό εργαλείο για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

Editor’s Choice: Μαλλιά-2

Joséphine de la Baume

ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Editor’s Choice: Μαλλιά-3

Editor’s Choice: Μαλλιά-4

Το μυστικό της tailor made περιποίησης μαλλιών κρύβεται στη σειρά Fusio Dose της Kérastase. Αφού κλείσετε ραντεβού με τον ειδικό –εμείς απευθυνθήκαμε στον Σταμάτη Καραΐσκο στο κομμωτήριο Sadhu Hair (Ακτή Κουντουριώτου 29, Πειραιάς)– ο οποίος εντοπίζει τις ανάγκες των μαλλιών σας με την κάμερα διάγνωσης Hair & Scalp Profiler, ακολουθεί η εφαρμογή του εξατομικευμένου συνδυασμού concentrate-booster (λάμψη, αναδόμηση, πειθαρχία, πυκνότητα, θρέψη). Θα λατρέψετε το αποτέλεσμα!

Editor’s Choice: Μαλλιά-5
Editor’s Choice: Μαλλιά-6

Αντλώντας έμπνευση από τις ανέμελες τούφες της Brigitte Bardot και τις ακανόνιστες μπούκλες της Kate Moss, τα γεμάτα όγκο hair looks του Matthew Williamson αναδεικνύουν τις boho inspired δημιουργίες του. Προϊόντα πρωταγωνιστές το Dry Shampoo και το Glamour Serum Drops των Toni&Guy. Αποκλειστικά στα Hondos Center.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή