Το λάθος που κάνουμε όταν πηγαίνουμε στο κομμωτήριο

Το λάθος που κάνουμε όταν πηγαίνουμε στο κομμωτήριο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και καιρό νιώθεις τις μπούκλες σου βαριές, άτονες, αρκετά ταλαιπωρημένες κι ένας ατημέλητος κότσος είναι το μόνο χτένισμα, το οποίο μπορείς να φτιάξεις μέσα στα λίγα λεπτά που διαθέτεις για τα μαλλιά σου κάθε φορά που ετοιμάζεσαι για το γραφείο ή τις βόλτες σου.

Δεν έχεις τον χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείς παραπάνω, αλλά είσαι σίγουρη πως όλο αυτό σε ρίχνει αρκετά.

Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου και να δοκιμάσεις ένα κούρεμα ή χτένισμα που θα σε ανανεώσει. Παίρνεις, λοιπόν, τηλέφωνο και μέχρι τη μέρα του ραντεβού χαζεύεις σε περιοδικά μόδας, sites ομορφιάς και στο διαδίκτυο, για να βρεις το τέλειο haircut που έχεις στο μυαλό σου. Αρχικά, είχες σκεφτεί να κάνεις κάτι εύκολο και όχι τόσο διαφορετικό. Μήπως όμως χρειάζεσαι μία μεγαλύτερη αλλαγή, για να αλλάξεις λίγο στιλ. Κάθε φορά που πας στο κομμωτήριο, “καθαρίζεις” τις άκρες, την ψαλίδα, κάνεις μερικές μύτες και φιλαρίσματα, ίσως και μερικές ανταύγειες. Μήπως ήρθε η στιγμή να τολμήσεις κάτι διαφορετικό, ιδιαίτερο και “έξω από τα νερά σου”; Άλλαξε χρώμα, μήκος και γενικά, τόλμησε να διαλέξεις ένα haircut που πάντα σου άρεσε, αλλά φοβόσουν. Μερικές αλλαγές μας φτιάχνουν τη διάθεση, γι’ αυτό μην αλλάξεις γνώμη τη στιγμή που θα κάτσεις στην καρέκλα του κομμωτηρίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT