Ποια ρούχα κολακεύουν την σιλουέτα;

Ποια ρούχα κολακεύουν την σιλουέτα;

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχουμε διαβάσει πολλές συμβουλές για τα στιλιστικά τρικ που σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την δουλειά που κάνουν οι αγαπητές fashion editors, γιατί κάποιες είναι πολύ αγαπητές και εντελώς fashion forward- κάποια tips απλά δεν λειτουργούν.

Η θεωρία είναι ότι τα μαύρα ρούχα σε αδυνατίζουν κι ότι τα φαρδιά ρούχα –ενώ σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο άνετα- σε κάνουν να φαίνεσαι και πιο 'φαρδιά'. Η σχέση μου με την μόδα δεν είναι και η καλύτερη αλλά επειδή εδώ και χρόνια έχω πολύ καλή σχέση με τα κιλά μου, έχω βρει κάποια κόλπα που έχουν λειτουργήσει καλά σε μένα.

Το πρόβλημα με την κοιλιά: Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν κοιλιά. Είτε έχουν κιλά παντού είτε έχουν τοπικό πάχος στους γλουτούς. Εγώ έχω κοιλιά και δεν συμμαζεύεται με τίποτα.

Τι μου έχουν πει να κάνω:

Να φοράω εβαζέ φορέματα  για να δείχνω τα αδύνατα πόδια μου και να ‘καμουφλάρω’ την κοιλιά.

Να μην φοράω ζώνες.

Να φοράω μπλούζες με ντεκολτέ ή ζιβάγκο.

Να φοράω ζακέτες.

Να φοράω μακριές μπλούζες με skinny παντελόνια (για να δώσω έμφαση στα πόδια πάλι)

Γιατί δεν λειτουργεί:

Γιατί ενώ τα πόδια μου φαίνονται τέλεια με το φόρεμα σε Α γραμμή, το πρόβλημα της κοιλιάς δεν λύνεται. Το φόρεμα διαγράφει την κοιλιά, τα παχάκια στην πλάτη, τα παχάκια στο πλάι και κάθε φορά που κάθομαι σε μια καρέκλα όλα αυτά μεγεθύνονται σε τέτοιο βαθμό που το τελευταίο που θα πρόσεχε κάποιος είναι τα ‘αδύνατα’ πόδια μου.

Οι ζώνες, είναι ωραίες, δεν γίνεται να μην τις φοράς ποτέ.

Οι  μπλούζες και οι ζακέτες που δεν με φουσκώνουν περισσότερο, είναι συνήθως απλές, βαρετές και συντηρητικές.

Όταν έχεις κοιλιά το skinny παντελόνι αναδεικνύει τα πόδια σου αλλά σε πιέζει τόσο πολύ στην κοιλιά που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το φαρδύνεις στην περιφέρεια έτσι ώστε να μοιάζει με maternity παντελόνι.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή