Η επιλογή της Kristin

4' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν της ζητηθεί να γίνει πρέσβειρα της Lierac Paris για τη νέα της σειρά, Premium, η Kristin Scott Thomas είχε αγαπήσει τόσο τη μάρκα ώστε η απάντησή της ήταν άμεσα θετική. Μας τη συστήνει λοιπόν ανεπιφύλακτα και μας μιλά για τα πάντα, από τη σχέση της με το χρόνο ως την αγαπημένη της δεκαετία του στυλ.

Έχοντας κερδίσει το στοίχηματης καταξίωσης στην επιλεκτική αγορά εντός του φαρμακείου, η Lierac κατακτά έναν ακόμα ζηλευτό στόχο, καθώς συνέδεσε το brand της με ένα πρόσωπο που θα την εκφράζει στο εξής παγκοσμίως, προσκαλώντας τις γυναίκες να την εμπιστευτούν για τη φροντίδα του δέρματός τους. Η Kristin Scott Thomas δεν είναι απλώς μιασημαντική ηθοποιός με αριστοκρατικό αέρα και αεικίνητη φιγούρα – είναι μια σοβαρή γυναίκα, με άποψη για κάθε πτυχή της ζωής, την οποία ζει με μέτρο, απολαμβάνοντάς την στην ουσία της και όχι επιφανειακά, παρά την τεράστια έκθεση που έχει λόγω του επαγγέλματός της.

Η συνάντηση μαζί της στο Παρίσι, στο πλαίσιο της παρουσίασής της ως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της σειράς ολικής αντιγήρανσης Premium της LieracParis, μας επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη, αφού αντί μιας απρόσιτης grandedame του θεάματος είδαμε απέναντί μας μια ανεπιτήδευτη και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, που τη χαρακτηρίζει η αφοπλιστική ειλικρίνεια, κάτι που φάνηκε από την πρώτη της κιόλας αντίδραση στην ερώτηση αν φοβάται την αλλαγή της εικόνας της. «Νομίζω πως όλοι φοβούνται. Δεν μου αρέσει. Εννοείται πως φοβάμαι το πέρασμα του χρόνου, γιατί σε ξαφνιάζει και σε επηρεάζει. Αυτό που μ’ ενοχλεί είναι όταν δυσκολεύομαι να ανέβω τις σκάλες, όταν κουράζομαι εύκολα. Χρόνια πριν έλεγα ότι θα χάσω κιλά και τα έχανα. Τώρα δυσκολεύομαι πάρα πολύ». 

Η επιλογή της Kristin-1

Με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αριστοκρατική ομορφιά, η KristinScottThomas γίνεται η ιδανική εκπρόσωπος της νέας σειράς Premium της LieracParis, προβάλλοντας με την εικόνα της το πρόσωπο που αγαπά η γαλλική φίρμα και φροντίζει να εξασφαλίζει στις γυναίκες που την εμπιστεύονται: σμιλευμένο με τέχνη.

Η επιλογή της Kristin-2

Γι’ αυτήν καθαυτή την ομορφιά, πιστεύει πως «δεν καθορίζεται από το ότι κάποιος έχει ωραία μάτια ή ωραίο στόμα. Αυτό που προσέχω είναι η ισορροπία τους. Για μένα η χάρη, η καθαρότητα και η απλότητα παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο. Υπάρχει μια γυναίκα που πουλάει λαχανικά στην περιοχή μου, είναι 65 ετών, μικρόσωμη, με γκρίζα μαλλιά, αλλά είναι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος», εξηγεί. Σε επίπεδο περιποίησης, η ίδια δεν κάνει χωρίς την ενυδατική της. «Νιώθω περίεργα όταν δεν την έχω μαζί μου. Αν χανόμουν σε ένα νησί, θα έπαιρνα μαζί μου μόνο αυτήν! Και πιστεύω πως πρέπει να ισχύει για όλες τις γυναίκες, παράλληλα βέβαια με τον καθαρισμό του προσώπου. Η άποψή μου είναι πως ο τρόπος ζωής σου αντανακλάται στο δέρμα σου. Είμαι προσεκτική, αλλά όχι ψυχαναγκαστική. Ξέρω ανθρώπους που δεν τρώνε αυτό, δεν πίνουν εκείνο. Δεν είμαι καθόλου έτσι. Τρώω τα πάντα και πίνω, απλώς δεν καπνίζω και δεν κάθομαι στον ήλιο χωρίς αντηλιακό». 

Άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο παρά μισοάδειο, η Scott Thomas προσπαθεί να μετράει τις ευλογίες παρά τις αποτυχίες της, όσο δύσκολο κι αν παραδέχεται ότι της είναι αυτό. Πώς είναι, αναρωτιόμαστε, να ζει ανάμεσα σε δύο κουλτούρες; Με γαλλο-βρετανική καταγωγή, κατοικεί αυτήν τη στιγμή στην Αγγλία, οπότε σκέφτεται βρετανικά, «ωστόσο ελπίζω να επιστρέψω στη Γαλλία σύντομα. Το κύριο πλεονέκτημα του να ζεις στη Γαλλία είναι η ποιότητα του φαγητού, όμως μ’ αρέσει και ο τρόπος που ντύνονται και μακιγιάρονται οι Γαλλίδες. Τις βρίσκω πολύ κομψές». Εξαιρετικά κομψή και η ίδια, αγαπά πολύ τη δεκαετία του ’70. «Ήμουνέφηβη και μου φέρνει καλές αναμνήσεις. Τα ’80s ήταν άπληστα, με τρελά μαλλιά και μακιγιάζ». Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η αναφορά στη δουλειά της. Θέατρο ή κινηματογράφος, λοιπόν; «Αγαπώ το θέατρο. Στο Λονδίνο, έπαιξα πέρσι την Ηλέκτρα του Σοφοκλή και στο ApolloTheatre το ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Πήγα από πριγκίπισσα σε βασίλισσα…» Και αμέσως μετά, πρέσβειρα – της LieracParis. Τι απόλαυσε από τη συνεργασία; «Είμαι περήφανη γι’ αυτήν. Ανακάλυψα τη μάρκα λίγα χρόνια πριν και όταν μου ζήτησαν να συνεργαστώ μαζί τους τους ρώτησα: “Πώς το ξέρατε ότι μου αρέσουν τα προϊόντα σας;” Το απολαμβάνω διπλά γιατί δεν είναι μεγάλη εταιρία και τα προϊόντα της διατίθενται επιλεκτικά. Φανταστική ποιότητα και προσιτή». Όσο για το τι της έρχεται στο μυαλό όταν ακούει τη λέξη Premium, αναφέρει: «Είναι το καλύτερό τους προϊόν. Εγώ χρησιμοποιώ την κρέμα ματιών, το λάδι και την κρέμαημέρας. Έχουν αποτέλεσμα. Αυτά που δεν μ’ αρέσουν γενικά στη φροντίδα του εαυτού μου είναι το lipliner, τα hairextensions, η bronzingpowder. Δεν ξέρω τι κάνετε στην Ελλάδα, αλλά στη Βρετανία η εφαρμογή είναι τόσο λανθασμένη, που βλέπεις πορτοκαλί επιδερμίδες παντού!»

Η επιλογή της Kristin-3
Η επιλογή της Kristin-4

Η σειρά Premium της LieracParis εστιάζει κυρίως στην πρωτεΐνη FOXO, που ελέγχει στην πηγή τους όλα τα βλαστοκύτταρα. Εμπλουτισμένη με το σύμπλοκο Premium Cellular, διορθώνει όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας. Περιλαμβάνει την κρέμα με πλούσια υφή La Crème Voluptueuse, την κρέμα με ελαφριά υφή La Crème Soyeuse και τη μάσκα Le Masque Suprême.

―Διατίθενται σε φαρμακεία, Hondos Center&Carelab byAttica.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή