Mast Brothers: Οι νέοι βασιλιάδες της σοκολάτας

Mast Brothers: Οι νέοι βασιλιάδες της σοκολάτας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oι Νεοϋορκέζοι αδελφοί Rick και Michael Mast ξεκινούν τη μέρα τους στις πέντε το πρωί. Όταν άνοιξαν το πρώτο τους στούντιο, το 2007, εγκαινιάζοντας την τάση «bean-to-bar», που σημαίνει από την παραλαβή των κόκκων κακάο μέχρι την παρασκευή της σοκολάτας στον πάγκο, δούλευαν δέκα ώρες τη μέρα. Σήμερα, με δύο καταστήματα σε Μπρούκλιν και Λονδίνο, ένα που ετοιμάζουν στο Λος Άντζελες, και μια «μικροζυθοποιία» όπου παράγουν μη αλκοολούχα μπύρα σοκολάτας, ξεπερνούν τις είκοσι.

Mast Brothers: Οι νέοι βασιλιάδες της σοκολάτας-1

Δεν είναι μόνο οι σπάνιες ποικιλίες, η χειροποίητη παρασκευή και οι συνδυασμοί –μαύρη τρούφα, τσίλι, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα– αλλά και το design που τους εκτόξευσε στα ύψη.

Tο London Design Festival περιέλαβε τις σοκολάτες τους στο pop-up shop του, το Vanity Fair έκανε αφιέρωμα στις συσκευασίες, που είναι επηρεασμένες γραφιστικά από μοτίβα αφηρημένης τέχνης, ενώ το ξενοδοχείο Plaza και τα εστιατόρια The French Laundry και Per Se είναι σε λίστα αναμονής για να γίνουν πελάτες τους, μεταξύ άλλων ενδιαφερομένων από τη μία άκρη του πλανήτη στην άλλη. Όσο για τη συσκευασία Mast 2016 Collection Box Set, περιλαμβάνει και τη νέα τους πρόταση: μαύρη σοκολάτα με παρθένο ελαιόλαδο! ―www.mastbrothers.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή