Παπούτσια: Τα hot trends της φετινής σεζόν

Παπούτσια: Τα hot trends της φετινής σεζόν

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν καλωσορίσετε την άνοιξη, έχεις την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τη ντουλάπα σας και να οργανώσετε τα ράφια με τα παπούτσια σας. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξετε μια ματιά στις νέες τάσεις της σεζόν και να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με τα ζευγάρια, που ανήκουν στα hot trends της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Σίγουρα, υπάρχουν κάποια διαχρονικά κομμάτια, όπως οι μαύρες κλασικές γόβες σας, αλλά και οι μπαλαρίνες σας, που έχουν πάντα μία θέση στη ντουλάπα σας, αλλά μια καλή ιδέα είναι να ρίξετε μια ματιά στα κομμάτια που θα κρατήσετε και σε εκείνα που δεν θα χρειαστείτε αυτή τη σεζόν.

Τα hot trends της σεζόν

1. Mules

Επανέρχονται δυναμικά και την άνοιξη μπορετε να τα προτιμήσετε για τα πιο stylish looks σας.

2. Παπούτσια με ξύλινο πάτο

Τα πέδιλα, αλλά και τα παπούτσια με ξύλινο πάτο θα γίνουν τα αγαπημένα σας αυτό το καλοκαίρι. Είναι ό,τι πιο ιδιαίτερο θα φορέσετε αυτή την εποχή.

3. Statement πέδιλα

Δεν χρειάζονται συστάσεις. Διαλέξτε το πιο εντυπωσιακό ζευγάρι που θα αναδείξει ακόμη και το πιο ουδέτερο σύνολό σας.

4. Σχέδια που παραπέμπουν στα 80’s

Ήρθε η στιγμή να ξαναθυμηθούμε την πιο ιδιαίτερη δεκαετία. Διαλέξτε το κατάλληλο σχέδιο για το στιλ σας και δημιουργήστε τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή