Μόδα: Dark Grace

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα ήθελε ιδανικά να βλέπει μία ταινία την ημέρα. Αντ’ αυτού, αναζητά εικόνες από φωτογράφους όλου του κόσμου, όταν δεν δημιουργεί τις δικές της. Το σύμπαν της δημιουργού Έφης Γούση προτείνει μια σύνθεση «είναι» και «φαίνεσθαι» που της μοιάζει. Πίσω από κάθε παστέλ, ευαίσθητη, αθώα εικόνα της κρύβεται μια λανθάνουσα σκοτεινιά, ένας αισθησιασμός και ο ζόφος του ανεκπλήρωτου.

Αυτή την αλλόκοτη σύζευξη  η Έφη την κουβαλά σε όλες τις δουλειές της, στην υποκριτική, τη σκηνοθεσία θεάτρου ή short films, φυσικά και στη φωτογραφία. Το editorial μόδας που έκανε για τη ΓΥΝΑΙΚΑ –το πρώτο στην καριέρα της– ήρθε εν μέσω προβών για τη θεατρική μεταφορά του «Dogville», του Lars von Trier. Έτσι, τα Χριστούγεννα μέσα από το φακό της Έφης Γούση έχουν αρκετή μελαγχολία, αλλά μια προσεκτική ματιά δείχνει πως οδηγούν τελικά στο φως.

Μόδα: Dark Grace-1

Φόρεμα από βισκόζη DIOR, Dior Boutique. Ασύμμετρη φούστα από σατέν και τούλι  JUNYA WATANABE, Number 3. Τσόκερ με παγιέτες, DEUX HOMMES. Mary janes από λουστρίνι με κρεπ πλατφόρμα HOGAN, Hogan Boutique.

Μόδα: Dark Grace-2

Πλεκτό φόρεμα από lurex με βολάν ALEXANDER MCQUEEN, Luisa. Σουτιέν από δαντέλα και σκουλαρίκια, όλα H&M. Thigh high μπότες από δαντέλα DOLCE&GABBANA, Dolce&Gabbana Boutique.   

Η λήψη έγινε στο σκηνικό  της παράστασης DOGVILLE  στο Θέατρο Ακροπόλ. Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση, καθώς και τους ηθοποιούς Ρομάννα Λόμπατς, Γιώργο Νούση και Μιχάλη Λεβεντογιάννη για τη συνεργασία.

Μόδα: Dark Grace-3

 

Μόδα: Dark Grace-4

Tweed σακάκι, λινή πουκαμίσα, δερμάτινο σορτς, δερμάτινα καλτσάκια και mary janes από λουστρίνι, όλα CHANEL, Linea Più.  Στέκα για τα μαλλιά, Lito.

Η λήψη έγινε στο carousel του Volta Fun Town. Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική φιλοξενία.

 

Μόδα: Dark Grace-5

Παλτό από γούνα LOUIS VUITTON, Louis Vuitton Boutique. Δικτυωτό καλσόν, CALZEDONIA. 

Ευχαριστούμε θερμά το  www.artofsound.gr για την ευγενική φιλοξενία.

Μόδα: Dark Grace-6

Φόρεμα  από μεταξωτό τούλι OSCAR DE LA RENTA,  Oscar de la Renta Boutique. Μάλλινος σκούφος FRANKLIN & MARSHALL, Collective. Γαλότσες, MIGATO.

 

 

Photographer EFI GOUSI

Fashion Εditor MICHAEL PANDOS

Make up DIMITRA ALTANI @D-TALES

Hair DIMITRIS SARANTOU @D-TALES

Assistant Photographer CHRISTOS MOUKAS

Assistant Stylist MARIANNIE SAMARA 

Models LIUBA, YULIANA (AGENCIA)

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή