Bomber jackets: Τα πανωφόρια της άνοιξης

Bomber jackets: Τα πανωφόρια της άνοιξης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ακόμα να φοράτε τα μάλλινα παλτό σας και τα δερμάτινα jackets σας που είναι ιδανικά για τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, αλλά όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να ανακαλύπτετε και κάποια άλλα πανωφόρια που θα συνδυάζονται με τα girly φορέματά σας, τα κολάν, τις φούστες και τις σαλοπέτες σας.

Τα bomber jackets που έχουν λάστιχο στο κάτω μέρος και κάποιες φορές και στα μανίκια και κλείνουν με φερμουάρ ή κουμπιά μπορούν να φορεθούν με πολλά διαφορετικά ρούχα της ντουλάπας σας και σας δίνουν τη δυνατότητα να είστε στιλάτη στις πιο casual εμφανίσεις σας.

Η ποικιλία τους σε χρώματα, σχέδια και γραμμές είναι μεγάλη κι έτσι μπορείτε να προτιμήσετε ένα bomber jacket σε απαλό ροζ χρώμα, αν σας αρέσουν τα πιο μοντέρνα looks ή ένα πιο κλασικό σε μαύρο χρώμα, που συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα παντελόνια, φούστες και tops σας.

Ανακαλύψτε εδώ 15 μοναδικά bomber jackets για κάθε στιγμή της μέρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή