Hairstyles: Κορυφαία προϊόντα για εντυπωσιακά χτενίσματα

Hairstyles: Κορυφαία προϊόντα για εντυπωσιακά χτενίσματα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσπαθείτε εδώ και ώρες να φτιάξετε τον τέλειο κότσο, αλλά συνειδητοποιείτε ότι είναι αρκετές οι φύτρες και οι τούφες που φριζάρουν και χαλάνε το λείο αποτέλεσμα. Ώρα, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε ένα αποτελεσματικό προϊόν hair styling, που θα ενισχύσει τη λάμψη των μαλλιών σας και θα σας χαρίσει ένα εντυπωσιακό χτένισμα.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει μόνο τις φορές που αποφασίζετε να δημιουργήσετε μία πλεξούδα, έναν κότσο ή μία αλογοουρά, αλλά και όταν προτιμάτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας ή να φτιάξετε ανάλαφρες μπούκλες με το σίδερο. Τα μαλλιά σας άλλοτε δεν έχουν αρκετό όγκο, άλλοτε δεν στρώνουν καλά, ενώ υπάρχουν και φορές που μόλις τα ισιώνετε φριζάρουν στο λεπτό.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα αποφύγετε, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο προϊόν κάθε φορά. Ένας αφρός για τέλειες μπούκλες, μία λακ ή ένα hairspray για εντυπωσιακό κράτημα είναι οι “σύμμαχοί” σας σε κάθε bad hair day.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή