5 fashion trends που αξίζει να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν

5 fashion trends που αξίζει να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο πλησιάζει η άνοιξη, φροντίζετε να ρίχνετε κάθε τόσο μια ματιά στις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν. Μπορεί να μη σκέφτεστε να τις υιοθετήσετε όλες, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιες από αυτές στα καθημερινά looks σας. Να θυμάστε πως αν κάποια trends σας φαίνονται κάπως ιδιαίτερα ή εκκεντρικά, καλό είναι να μην τα απορρίψετε αμέσως, αλλά να τους δώσετε μια ευκαιρία, προσαρμόζοντάς τα στο στιλ και το ντύσιμό σας.

1. Μπλούζες με έξω τους ώμους

Είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι και μπορείτε να τις βρείτε σε διάφορα χρώματα και να τις συνδυάσετε με υφασμάτινα παντελόνια, τζιν, αλλά και midi φούστες σε ίσια γραμμή.

2. Κομμάτια με rock στιλ

Τα δερμάτινα jackets, τα rock μποτάκια, τα t-shirts με μουσικές στάμπες και τα total black looks θα αναδείξουν τη rock πλευρά σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ή δύο κομμάτια, ακόμη κι αν έχετε πιο κλασικό ή σοφιστικέ στιλ.

3. Το pajama look

Μπορεί το συγκεκριμένο look να το είδατε σε πασαρέλες, αλλά και σε street style outfits γνωστών fashionistas, όμως ακόμα δεν έχετε τολμήσει να το δοκιμάσετε, γιατί σας φαίνεται αρκετά εκκεντρικό. Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να του δώσετε μια ευκαιρία, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή