Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πείτε αντίο στις ατέλειες ενισχύοντας την καθημερινή σας περιποίηση με προϊόντα που συνδυάζουν ομορφιά και υγεία στη στιγμή. Αποκλειστικά  στα φαρμακεία.

 

1 | ΚΟΡΡΕΣ

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ-1

H αφρώδης κρέμα καθαρισμού Πρωτεΐνες Γάλακτος για πρόσωπο και μάτια, με δράση καθαριστική, τονωτική και ενυδατική, απομακρύνει μακιγιάζ, σμήγμα και σκόνη, για καλύτερη αναπνοή του δέρματος.

 

2 | NUXE

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ-2

Εμπνευσμένος από τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης των κυττάρων κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο ορός Nuxellence Detox επιταχύνει την ανανέωσή τους, ενώ παράλληλα επιδιορθώνει το μιτοχονδριακό DNA.

 

3 | APIVITA

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ-3

Με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού, η αντιγηραντική κρέμα Bee Radiant με ελαφριά υφή προλαμβάνει την εμφάνιση των ρυτίδων και αποκαθιστά τη λάμψη της επιδερμίδας.

 

4 | VICHY

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ-4

Η πρωτοποριακή φόρμουλα της Liftactiv Supreme καταπολεμά την καθημερινή γήρανση χάρη στην τεχνολογία Dayproof, που επανορθώνει ακόμα και τις πιο έντονες ρυτίδες και χαρίζει σφριγηλότητα με περισσότερη λάμψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

 5 | LA ROCHE-POSAY

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ-5

Η κρέμα ματιών Toleriane Ultra Contour Yeux μειώνει τους ερεθισμούς, καταπολεμά τις σακούλες και αποσυμφορεί την περιοχή κάτω από τα μάτια, ενώ παράλληλα ενυδατώνει.

 

6 | LIERAC PARIS

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ-6

Μεταξένια κρέμα που ενυδατώνει βαθιά και θρέφει τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Η συνέργεια των συστατικών της Hydragenist βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει την πυκνότητα και τη φρεσκάδα της.

 

7 | ROGER & GALLET

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ-7

Εμπλουτισμένο με φυτικά αποστάγματα λουλουδιών, 100% βοτανικά έλαια, βούτυρο καριτέ και υαλουρονικό οξύ, το νέο Precious Replenishing Balm της αρωματικής σειράς Fleur de Figuier ενυδατώνει το ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

 

8 | LANES

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ-8

Τονώστε άμεσα τον οργανισμό σας με τις πολυβιταμίνες Xtra Energy, καλύπτοντας καθημερινές διατροφικές ελλείψεις. Ο συνδυασμός από Panax Ginseng, ταυρίνη και συνένζυμο Q10 χαρίζει ενέργεια, ενώ οι βιταμίνες A, C, D, B6, B12, το φολικό οξύ και το σελήνιο ενισχύουν τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού.

 

9 | PRIORIN

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ-9

Αμπούλες κατά της τριχόπτωσης με τριπλή δράση: Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της μελατονίνης κινητοποιούν την τριχοφυΐα, το φυτικό εκχύλισμα ginkgo biloba επι δρά θετικά στην ανάπτυξη της τρίχας και η βιοτίνη βελτιώνει την ποιότητά της. 

 

10 | MAVALA

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ-10

Αν οι βλεφαρίδες σας είναι λεπτές και εύθραυστες, το Double­Lash είναι η αγωγή ενδυνάμωσης που χρειάζεστε. Το πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτεΐνες εκχύλισμα αναζωογονεί την ανάπτυξη της τρίχας και ταυτόχρονα καθυστερεί το στάδιο πτώσης της.  

 

11 | POWER HEALTH

Ομορφιά: Ανοιξιάτικο κοκτέιλ-11

Με εκχυλίσματα από φύλλα ελιάς, το νέο συμπλήρωμα διατροφής Oliviotic αποτελεί τον φυσικό, εναλλακτικό σας σύμμαχο κόντρα στις επιθέσεις που δέχεται το άνω αναπνευστικό, δρώντας ενάντια σε ιούς και μικρόβια, χωρίς παρενέργειες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή