Spring fashion: Ρομαντικά φορέματα

Spring fashion: Ρομαντικά φορέματα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν όλο τον χειμώνα φορούσατε σκουρόχρωμα, μάλλινα κομμάτια για να νιώθετε ζεστή και άνετη κάθε στιγμή, μια καλή ιδέα είναι αυτή την άνοιξη να αναδείξετε την πιο ρομαντική πλευρά σας.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι να επιλέξετε mini, midi ή maxi φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις, με δαντελένιες λεπτομέρειες ή μπροκάρ ή σιφόν διακοσμητικά λουλούδια. Το γλυκό κίτρινο, το απαλό ροζ, το μοβ της λεβάντας, το ανοιχτό γαλάζιο, το χρώμα της μέντας, όπως και το λευκό και το κρεμ είναι οι αποχρώσεις που μπορείτε να προτιμήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη για τα πιο ρομαντικά looks σας. Μία εξίσου καλή επιλογή είναι και τα floral μοτίβα, μικρά ή μεγάλα και ίσως κάπως αφηρημένα.

Συνδυάστε το φόρεμα που θα διαλέξετε με κομψές μπαλαρίνες, γόβες ή ακόμη και με λευκά αθλητικά παπούτσια, προσθέστε μοντέρνα αξεσουάρ, όπως φουλάρια, καπέλα, σκουλαρίκια και mini τσαντάκια και δημιουργήστε μέσα σε λίγα λεπτά τα πιο όμορφα, ανοιξιάτικα σύνολα.

Ανακαλύψτε εδώ 10 υπέροχα ρομαντικά φορέματα για αυτή την εποχή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή