Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή.

Ζωτικά έλαια

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας-1

Η δύναμη τριών ελαίων σπόρων (μαύρου κύμινου, καμέλιας, κυνορόδου) από την Αίγυπτο, τη Χιλή και την Κίνα, αποτέλεσε την έμπνευση για τη δημιουργία της νέας σειράς περιποίησης Oils of Life της The Body Shop, που αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα, μειώνοντας ορατά τα σημάδια γήρανσης.

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας-2
Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας-3

Ξεχωρίσαμε την τονωτική λοσιόν Intensely Revitalising Essence Lotion, που θρέφει και προετοιμάζει την επιδερμίδα, αλλά και το καθημερινής χρήσης έλαιο προσώπου Intensely Revitalising Facial Oil, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης ελαφριά κρέμα-τζελ ημέρας, πλούσια κρέμα και κρέμα νυκτός.

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας-4

Εάν υιοθετούσαμε μία μόνο καθημερινή συνήθεια ομορφιάς, θα ήταν η κρέμα ημέρας για ενεργοποίηση νεότητας Génifique της Lancôme. Με την εντατικά ενυδατική υφή και την άμεση αποτελεσματικότητά της, λειαίνει τις λεπτές γραμμές μέσα σε μία ώρα από την εφαρμογή της, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο και λάμψη.

Energy Boost

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας-5

Δώστε τέλος στη θαμπή όψη και φορτίστε με ενέργεια την κουρασμένη σας επιδερμίδα, με την τονωτική μάσκα Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque της Kiehl’s. Στη σύνθεσή της πρωταγωνιστούν το εκχύλισμα κουρκουμά, το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά και αποτοξινώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα που φράζουν τους πόρους, και οι θρυμματισμένοι σπόροι κράνμπερι, που απολεπίζουν το δέρμα με παράλληλα μοναδικά αντιοξειδωτικά οφέλη.

Ολόχρυσο

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας-6

Η μοναδική σύνθεση του νέου γαλακτώματος σε μορφή κρέμας-τζελ Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold της La Prairie περιλαμβάνει καθαρό χρυσό, χρυσούς ανακλαστικούς παράγοντες, ένα μοναδικό χρυσό πεπτίδιο που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και το αποκλειστικό μείγμα χρυσού λωτού. Η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται άμεσα και αποκτά φωτεινότητα και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Νεανικό βλέμμα

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας-7

Η πλούσια υφή και η στοχευμένη δράση του ολοκαίνουριου ορού ματιών Lifting Eye Serum της La Mer εγγυώνται άμεση ενδυνάμωση και ανόρθωση του περιγράμματος των ματιών, χαρίζοντας στην περιοχή περισσότερη ελαστικότητα και πιο νεανική εμφάνιση. Το μυστικό του βρίσκεται στην τεχνολογία κόκκινης άλγης και άλλων θαλάσσιων ενεργών συστατικών, αλλά και στην ενισχυμένη τεχνική μασάζ με την εξειδικευμένη σπάτουλα, που συμβάλλει στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας.

 

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας-8

Αν ανησυχείτε για την εικόνα του δέρματος σας και τις ανάγκες του, τότε δεν έχετε πάρα να επισκεφτείτε το Corner της Beatific στο Attica Golden Hall και να δοκιμάσετε το διαγνωστικό τεστ της τεχνολογίας Visia, που δείχνει την κατάσταση του δέρματος στις εσωτερικές στιβάδες.

 

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ, PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή