Κομψά πέδιλα για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας

Κομψά πέδιλα για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά κι έτσι είναι μια καλή ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα ανοιξιάτικα πέδιλα, ώστε να ανανεώσουμε τη συλλογή μας και να “μελετήσουμε” τα hot trends που θα μας απασχολήσουν αυτή τη σεζόν.

Η ποικιλία σε χρώματα, ύψη, σχέδια και γραμμές, που θα βρείτε στα καταστήματα είναι μεγάλη κι έτσι σίγουρα θα ανακαλύψετε τα φλατ και ψηλοτάκουνα ζευγάρια, που θα ολοκληρώσουν με στιλ κάθε σύνολό σας.

Κομψά πέδιλα για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας-1

Versace, Άνοιξη 2016

Αυτή την εποχή μπορείτε να επιλέξετε σανδάλια σε διάφορες αποχρώσεις, που μπορείτε να συνδυάσετε με mini φούστες, cropped παντελόνια, σορτς, αλλά και φορέματα ή μπορείτε να προτιμήσετε κομψά ψηλοτάκουνα για τα βραδινά looks σας. Τα πέδιλα με τετράγωνα τακούνια έχουν φέτος την τιμητική τους, όπως και τα ζευγάρια με κορδόνια που δένουν στον αστράγαλο.

Ανακαλύψτε εδώ 15 ζευγάρια φλατ και ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα φορέσετε αυτή την άνοιξη στις casual, αλλά και formal εμφανίσεις σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή