ΣΤΙΛ

Η OMEGA και η Cindy Crawford παρουσιάζουν τη νέα γυναικεία συλλογή Seamaster Aqua Terra στην Κολομβία

i-omega-kai-i-cindy-crawford-paroysiazoyn-ti-nea-gynaikeia-syllogi-seamaster-aqua-terra-stin-kolomvia-2133057

Η διάσημη εμπορική μάρκα OMEGA παρουσίασε με υπερηφάνεια την ολοκαίνουργια γυναικεία συλλογή Seamaster Aqua Terra 150M σε μια ειδική εκδήλωση στην Μπογκοτά της Κολομβίας. Για τον εορτασμό της περίστασης, η οποία διεξήχθη στο θέατρο Faenza, παρευρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τους επισκέπτες και η πρέσβειρα της Μάρκας Cindy Crawford.

Η παρουσίαση στην Μπογκοτά επιβεβαίωσε τη δέσμευση της OMEGA στη Λατινική Αμερική, καθώς και την ανοδική πορεία της Μάρκας στην Κολομβία.  Για τους πελάτες, η γυναικεία συλλογή Aqua Terra 150M προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, υλικών και χρωμάτων που σίγουρα ελκύουν τις γυναίκες που θαυμάζουν την πολυτελή μόδα και την κομψότητα.

Το καταλληλότερο άτομο για την παρουσίαση της νέας συλλογής ήταν η ίδια η Cindy Crawford, η οποία είναι μέλος της οικογένειας OMEGA από το 1995. Ως διάσημο πρότυπο της μόδας, η Cindy είναι μεγάλη θαυμάστρια των νέων μοντέλων Aqua Terra και μίλησε με ενθουσιασμό για την παραμονή της στην Κολομβιανή πρωτεύουσα.

i-omega-kai-i-cindy-crawford-paroysiazoyn-ti-nea-gynaikeia-syllogi-seamaster-aqua-terra-stin-kolomvia0

«Η Μπογκοτά υπήρξε θαυμάσια. Είχαμε χρόνο να απολαύσουμε τη πόλη. Επισκέφτηκα τα αλατωρυχεία, τη Monserrate και το ιστορικό κέντρο. Το κλίμα είναι απίστευτο και το φαγητό καταπληκτικό. Ήταν μια υπέροχη υποδοχή στην πόλη. Είμαι ήδη ερωτευμένη μαζί της.»

Επίσης παρόν κατά την παρουσίαση ήταν ο πρόεδρος της OMEGA κ. Stephen Urquhart. Μιλώντας με τους επισκέπτες, τόνισε τη σημασία της θέσης της OMEGA στη Λατινική Αμερική, και επανέλαβε τη σπουδαιότητα της φετινής χρονιάς, 2016. «Ως Επίσημος Χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή ώστε να αυξήσει η OMEGA την αναγνωρισιμότητά της στη Λατινική Αμερική. Είναι ένα πραγματικό προνόμιο να  συναντώ πολλά νέα πρόσωπα εδώ στην Κολομβία».

Η γυναικεία συλλογή Seamaster Aqua Terra 150Μ αποτελείται από μοντέλα διαστάσεων  38.5mm και 34mm. Τα μεγαλύτερα μεγέθη έχουν δημιουργηθεί από 18Κ κόκκινο χρυσό, 18Κ κίτρινο χρυσό και ανοξείδωτο ατσάλι. Τα μικρότερα μεγέθη αποτελούνται από 18Κ Sedna™ χρυσό, ανοξείδωτο ατσάλι και 18Κ κίτρινο χρυσό. Τα καντράν είναι κατασκευασμένα από το υλικό Mother-Of-Pearl,  σε χρώμα λευκό, Tahiti, λεβάντα και κοραλλί.  Επίσης, κάθε καντράν περιλαμβάνει διαμάντια στις ενδείξεις της ώρας. Τα ρολόγια θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως από τον Απρίλιο του 2016.

OMEGA

Από το 1848, η OMEGA έχει καθιερωθεί ως μια Μάρκα με όμορφο σχεδιασμό, πρωτοποριακή καινοτομία και εξαιρετική ακρίβεια. Τα ρολόγια της Μάρκας έχουν φορεθεί από αστροναύτες, δύτες, στρατιωτικό προσωπικό και αθλητές. Η OMEGA έχει υπάρξει επίσης επίσημος χρονομέτρης σε 26 διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων από το 1932 και είναι η Μάρκα που τώρα επιλέγεται από πολλά πρότυπα του στυλ και δημόσια πρόσωπα. Το 1999, η OMEGA παρουσίασε τον επαναστατικό μηχανισμό διαφυγής Co-Axial και, πέρυσι, το πρώτο Μάστερ Χρονόμετρο του κόσμου. Αυτή η συνεχής δέσμευση στην ωρολογοποιία βοηθά την OMEGA  να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας.