Editor’s choice: Αρώματα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα.  Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτήν την εποχή.

Ανοιξιάτικη αύρα

Editor’s choice: Αρώματα-1

Mε το ολοκαίνουριο Candy Kiss, η Prada δημιουργεί για άλλη μία φορά τη σωστή συνταγή για το απόλυτο άρωμα της άνοιξης, με την υπογραφή της ταλαντούχας αρωματοποιού Daniela Andrier και την καλλιτεχνική επίβλεψη της Miuccia Prada. Λαμπερό και δροσερό, ξεχειλίζει από ενέργεια και αισθησιασμό μέσα από νότες musk, βανίλιας και ανθού πορτοκαλιάς.

Editor’s choice: Αρώματα-2

Στην καμπάνια, ο διάσημος φωτογράφος Steven Meisel αιχμαλωτίζει με το φακό του την Αμερικανίδα Lexi Boling.

Editor’s choice: Αρώματα-3

Μετά το λουλουδάτο-οριεντάλ L’ Extase του 2015, διά χειρός Francis Kurkdjian, το επιτυχημένο άρωμα της Nina Ricci αποκτά μια πιο ανάλαφρη εκδοχή, το L’ Extase Caresse de Roses, με τη Γαλλίδα ηθοποιό Laetitia Casta να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια.

Editor’s choice: Αρώματα-4

Ωδή στο τριαντάφυλλο

Editor’s choice: Αρώματα-5

Το νέο άρωμα Sì Rose Signature EDP του Giorgio Armani αποτελεί μια έντονα θηλυκή επανερμηνεία του κλασικού. Με κυρίαρχο το τριαντάφυλλο, το περγαμόντο και το μανταρίνι, αναμειγνύεται με τη βανίλια και το πατσουλί κεντρίζοντας τις αισθήσεις.

Γεμάτο ενέργεια

Editor’s choice: Αρώματα-6

Συνώνυμο της αρρενωπής γοητείας, το νέο άρωμα L’ Homme Ultime του Yves Saint Laurent αποκαλύπτει τη γεμάτη τόλμη προσωπικότητα του σύγχρονου άντρα,  με ιδανικό εκφραστή το Νεοζηλανδό Vinnie Woolston. Στη σύνθεσή του πρωταγωνιστεί το τριαντάφυλλο Δαμασκού, ενώ φιγουράρουν πλούσιες νότες όπως γκρέιπφρουτ, τζίντζερ, έλαιο κέδρου και βετιβέρ. Το εμβληματικό μπουκάλι παραμένει απαράλλαχτο – μόνο το περιεχό μενο έχει αποκτήσει γκρι-μπλε απόχρωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή