Editor’s choice: Μακιγιάζ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα.  Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτήν την εποχή.

Τα χείλη της μόδας

Editor’s choice: Μακιγιάζ-1

Τα Rouge Coco Stylo της Chanel συνδυάζουν το χρώμα του κραγιόν, τη λάμψη του λιπγκλός και την προστασία του balm. Εφαρμόζονται εύκολα και χωράνε στο τσαντάκι σας, για να σας ακολουθούν παντού!

Funky αποχρώσεις

Editor’s choice: Μακιγιάζ-2

Πολύχρωμη διάθεση για την άνοιξη προτείνει η Εssie με τις πιο funky αποχρώσεις: βιολετί shades on, πράσινο off tropic, κοραλλί sunshine state of mind, ροζ-nude high class affair. Όλες οι αποχρώσεις κυκλοφορούν και σε ημιμόνιμο βερνίκι. —www.essie.gr

Hollywood glamour

Editor’s choice: Μακιγιάζ-3

Αντλώντας έμπνευση από το old Hollywood glamour και τα  pin-up girls, η νέα συνεργασία του βρετανικού οίκου αξεσουάρ Charlotte Olympia με τη MAC δημιούργησε μια συλλογή που  θα χαρίσει vintage αέρα στο μακιγιάζ σας. Αγαπημένα μας, τα blotters για την απορρόφηση της λιπαρότητας!

Ανοιξιάτικος αέρας

Editor’s choice: Μακιγιάζ-4

Με ανάγλυφο σχέδιο μαργαρίτας, το ρουζ Cheek Cop της Clinique χαρίζει φρέσκια όψη, σαν το άγγιγμα του ανοιξιάτικου αέρα. Κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις. Αριστερά, η Peach Pop.

Φυσικό φινίρισμα

Editor’s choice: Μακιγιάζ-5

Για τις λάτρεις της πούδρας μαυρίσματος! Ειδικά σχεδιασμένο, το νέο πινέλο Hoola της Benefit αναμειγνύει απαλά και επιτρέπει ένα ακριβές και φυσικό φινίρισμα.  —Αποκλειστικά στα Sephora

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ. PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή