6 tips για να αναβαθμίσετε τα καλοκαιρινά looks σας

6 tips για να αναβαθμίσετε τα καλοκαιρινά looks σας

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε μοντέρνα σύνολα με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας, είναι να ανακαλύψετε 6 tips για να τα φορέσετε με εναλλακτικούς τρόπους κι έτσι να αναβαθμίσετε κάθε εμφάνισή σας, πρωινή ή βραδινή.

1. Διαλέξτε ένα μονόχρωμο σύνολο για τις εμφανίσεις σας

Το σίγουρο είναι πως έτσι θα αποφύγετε τα λάθη στους συνδυασμούς που θα δοκιμάσετε και θα δείχνετε στιλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προριμήστε ένα total denim, white, black look ή ένα σε ουδέτερη απόχρωση.

 

2. Φορέστε ένα παντελόνι που θα κάνει τη διαφορά

Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να επιλέξετε παντελόνες σε διάφορα χρώματα και σχέδια ή κομψές ζιπ κιλότ, που θα συνδυάσετε με τα πουκάμισά σας και με έξωμα tops.

 

3. Προτιμήστε ένα εξώπλατο top ή φόρεμα

Αφήνοντας ακάλυπτη την πλάτη σας, αυτομάτως το σύνολό σαςδείχνει κομψό και απίστευτα θηλυκό. Το μυστικό όμως είναι να κρατήσετε μια ισορροπία στο look σας. Συνδυάστε το εξώπλατο top σας με μία παντελόνι ή μία maxi φούστα, ενώ μια καλή ιδέα είναι να φορέσετε το εξώπλατο φόρεμά σας με φλατ σανδάλια ή εσπαντρίγιες. Προτιμήστε ένα maxi φόρεμα για να δείχνει καλόγουστο και περιποιημένο το outfit σας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή