10 σχεδιαστές συμφωνούν: Mη φοβηθείτε το κόκκινο χρώμα στα μάτια

10 σχεδιαστές συμφωνούν: Mη φοβηθείτε το κόκκινο χρώμα στα μάτια

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευτυχώς για εμάς, τα πράγματα έχουν αλλάξει στο μακιγιάζ και η ελευθερία που μας παρέχεται αφήνει ελεύθερη τη δημιουργική έκφραση και την αποτύπωση, μέσω των καλλυντικών, του προσωπικού στίγματος του κάθε ενός. Όπως στην περίπτωση της τάσης που θέλει κόκκινο χρώμα στα μάτια -κάτι τέτοιο θα ήταν δυσκολότερο να υποστηριχτεί στο παρελθόν, αλλά φέτος αποτελεί μια δυνατή, statement τάση, όπως μας έρχεται από τις εβδομάδες μόδας.

Ο κυρίαρχος κανόνας λέει ότι όταν επιχειρούμε κάτι τόσο τολμηρό, όπως η κόκκινη σκιά ή ένα graphic πορφυρό eyeliner, το υπόλοιπο πρόσωπο και τα χείλη πρέπει να κινούνται σε ήσυχους τόνους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν και οι εξαιρέσεις. Όπως στην περίπτωση του Valentino, του Hussein Chalayan και της Vanessa Seward, που επέλεξαν κόκκινο και σε χείλη και σε μάτια, ή το show House of Holland, όπου η πορτοκαλί σκιά στο ακίνητο βλέφαρο συνδυάστηκε με πράσινο της χλόης και glittery ροζ.

Μια πιο ασφαλής αλλά edgy επιλογή είναι ένα κόκκινο pigment φορεμένο "χαλασμένα" με τα δάχτυλα, με τον τρόπο που το έδειξαν οι Zadig & Voltaire και Dion Lee, ή ένα graphic eyeliner τοποθετημένο εν είδει σκιάς στο κόκαλο κάτω από τα φρύδια -oι Prabal Gurung επέλεξαν μια εξαιρετική εκδοχή αυτού. Όλα αυτά συνδυάστηκαν με τέλεια, σχεδόν άβαφη επιδερμίδα και φυσικά μαλλιά, χωρίς υπερβολικό styling, για να επιτευχθεί η πολυπόθητη ισορροπία στην εικόνα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή