5 tips για τις λάτρεις του μίνιμαλ

5 tips για τις λάτρεις του μίνιμαλ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η στροφή προς το συγκεκριμένο στυλ ξεκίνησε το 2013 κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης οι fashionistas ''εκτίμησαν'' περισσότερο τα κλασσικά κομμάτια της ντουλάπας τους και ''επένδυαν'' σε πιο διαχρονικές αγορές. Μεγάλο ρόλο σ' αυτό έπαιξε και η Phoebe Philo που πρότεινε εκείνη την περίοδο για τον οίκο Céline ένα εντελώς καινούργιο κόνσεπτ απ' αυτό που γνωρίζαμε.

Ξαφνικά το μίνιμαλ look όχι μόνο απέκτησε ενδιαφέρον, αλλά δεν έδειχνε και βαρετό. Σε βαθμό μάλιστα που πολλές fashion bloggers και insta-girls βασίστηκαν σ' αυτό χτίζοντας μια ολόκληρη καριέρα. Φυσικά η διαχρονική συνταγή επιβίωσε και εξελίχθηκε όπως συμβαίνει με ό,τι γενικά δεν φωνάζει υπερβολικά και έγινε χαρακτηριστικό των πιο σικάτων κοριτσιών της παγκόσμιας μόδας, που κάθε χρονιιά φροντίζουν να παρουσιάζουν τις πιο ''φρέσκιες'' προτάσεις και να το ανανεώνουν.

Η ιδέα πίσω από το νέο-μίνιμαλ, αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε έτσι την τάση, βασίζεται περισσότερο στον συνδυασμό διαφορετικών κομματιών σε απλές γραμμές που μπορεί να δείχνουν εύκολα αλλά δεν είναι καθόλου. Στην πραγματικότητα  χρειάζονται αρκετές έξυπνες προτάσεις για να καταφέρει κανείς να παντρέψει αυτά τα κομμάτια και να δημιουργήσει στυλ βασισμένο πάντα στην απλότητα.

Εμείς συγκεντρώσαμε 5 απ' αυτές…

1.Το μίνιμαλ με σπορ διάθεση είναι η πιο σύγχρονη τάση. Επιλέξτε ένα καμελό σύνολο με παντελόνι σε αθλητική γραμμή και συνδυάστε το με ζιβάγκο και μαύρες γόβες για να δείχνει πιο φινετσάτο.. Ένα κλασσικό παλτό σε λευκό χρώμα θα δώσει φως στην εμφάνισή σας.  

5 tips για τις λάτρεις του μίνιμαλ-1

2.Ένα μπεζ σύνολο σε διαφορετικές αποχρώσεις με κλασσικά κομμάτια που έχεις στη ντουλάπα σου είναι μια έξυπνη λύση ιδιαίτερα αν έχεις ταλέντο στο layering. Ολοκλήρωσε το look σου με μια τσάντα-φάκελο σε έντονο πορτοκαλί.

5 tips για τις λάτρεις του μίνιμαλ-2

3.Επενδύστε σε ένα καλό trench coat και δεν θα χάσετε. Θα αναβαθμίσει αμέσως το σύνολό σας τον φετινό χειμώνα.

5 tips για τις λάτρεις του μίνιμαλ-3

4.Μην περιοριστείτε στις καθαρές γραμμές. Αν επιλέξετε ένα μονόχρωμο σύνολο με μουντά χρώματα, ένα τοπ με φουσκωτά μανίκια ή ένα λευκό  πουκάμισο με βολάν είναι ο τρόπος να κάνετε την διαφορά.

5 tips για τις λάτρεις του μίνιμαλ-4

5.Το γκρι και το χακί έχουν φέτος την τιμητική τους και είναι ο τρόπος να δώσετε μια φρέσκια αύρα στις μίνιμαλ εμφανίσεις σας. Αν επιθυμείτε να δώσετε λίγο χρώμα τότε ένα μαντίλι στο λαιμό είναι αρκετό.

5 tips για τις λάτρεις του μίνιμαλ-5

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή