ΣΤΙΛ

Το πρώτο κατάστημα Tom Ford beauty άνοιξε τις πόρτες του στο Λονδίνο

to-proto-katastima-tom-ford-beauty-anoixe-tis-portes-toy-sto-londino-2219331

O Tom Ford επέλεξε την γενέτειρά του για το πρώτο standalone κατάστημα αφιερωμένο στην ομορφιά και στους πιο απαιτητικούς beauty experts.

Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 140 τετραγωνικών μέτρων στο Covent Garden, ο βρετανός σχεδιαστής έχει δημιουργήσει ένα beauty store όπου τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας στον χώρο της ομορφιάς συναντούν την γκλαμ αισθητική του και υπόσχονται στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία στα χέρια των ειδικών.

to-proto-katastima-tom-ford-beauty-anoixe-tis-portes-toy-sto-londino0

VIP Event Room

to-proto-katastima-tom-ford-beauty-anoixe-tis-portes-toy-sto-londino2

VIP Make-Up Room

Το κατάστημα είναι διαχωρισμένο σε δωμάτια, ανάλαγα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται. Ξεκινώντας από το ''bar'' των αρωμάτων, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού στο εργαστήρι για να δημιουργήσει το δικό του customised fragrance, ενώ οι make-up junkies θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το δωμάτιο του μακιγιάζ και να πάρουν συμβουλές από τους εξειδικευμένους make-up artists. Υπάρχει επίσης πριβέ χώρος για νυφικό μακιγιάζ ή για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μάθημα μακιγιάζ.

to-proto-katastima-tom-ford-beauty-anoixe-tis-portes-toy-sto-londino4

Grooming Room

to-proto-katastima-tom-ford-beauty-anoixe-tis-portes-toy-sto-londino6

Private Blend Fragrance Room

Κάθε δωμάτιο είναι ενισχυμένο με οθόνες, καθρέφτες και led φώτα, που βοηθούν στην ενδυνάμωση της εμπειρίας και συμβάλουν ταυτόχρονα σε ένα φουτουριστικό αποτέλεσμα.

to-proto-katastima-tom-ford-beauty-anoixe-tis-portes-toy-sto-londino8

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.