H πρώτη συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle! Η πρόταση γάμου, η Βασίλισσα και όλο το ρομάντζο…

H πρώτη συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle! Η πρόταση γάμου, η Βασίλισσα και όλο το ρομάντζο…

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόση ευτυχία να χωρέσει σε ένα πλάνο… Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει παρακολουθήσει την χθεσινή συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και να μην πρόσεξε πόσο έλαμπε από χαρά το ερωτευμένο ζευγάρι μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους από το Παλάτι.

Κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου το ζευγάρι μίλησε για το ραντεβού στα τυφλά που τους έστησε ένας κοινός φίλος, για το γεγονός ότι ο πρίγκιπας δεν ήξερε την συμμετοχή της μέλλουσας συζύγου του στην αμερικανική σειρά ''Suits'' όταν την πρωτογνώρισε, και τα μακρινά ταξίδια που έκαναν στην αρχή της σχέσης τους για να την κρατήσουν ζωντανή.

Η Markle μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την γνωριμία της με την βασιλική οικογένεια αλλά και με την οικογένεια της Πριγκίπισσας Diana, ενώ αναφέρθηκε ειδικά στην πρώτη συνάντηση με την Βασίλισσα Ελισάβετ. Όπως ανέφερε η ηθοποιός το γεγονός ότι την είδε μέσα από τα μάτια του Harry, ως την γιαγιά του που λατρεύει, ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη πέρα από το γεγονός ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό για την ίδια ως μονάρχη.

Και φυσικά η πρόταση γάμου η οποία έγινε ένα ζεστό βράδυ την ώρα που μαγείρευαν κοτόπουλο για δείπνο. Η Meghan μιλά με συγκίνηση για τον τρόπο που γονάτισε ο πρίγκιπας και της ζήτησε να την παντρευτεί, αλλά και για το δαχτυλίδι το οποίο σχεδίασε ο ίδιος και αποτελείται από διαμάντια από ένα κόσμημα της μαμάς του. ''Είναι πολύ σημαντικό για μένα μέσα από αυτή την σκέψη του Harry, νε ξάρω ότι η μητέρα του είναι μαζί μας σ' όλο αυτό και το γεγονός ότι γνώρισα ανθρώπους που ήταν τόσο κοντά στην μαμά του με έκανε να καταλάβω κατά κάποιο τρόπο ένα κομμάτι της μέσα από εκείνους και μέσα από τον ίδιο. Και φυσικά το γεγονός ότι έχω το δαχτυλίδι που πλέον κατά κάποιο τρόπο με συνδέει με εκείνη είναι υπέροχο''.

''Η μητέρα μου θα χοροπηδούσε από χαρά… θα ήταν τόσο ενθουσιασμένη για εμένα. Αλλά πιστεύω πως θα γινόταν κολλητή με την Meghan. Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που μου λείπει περισσότερο. Όμως πιστεύω ότι με το δαχτυλίδι και όλα όσα μας συνδέουν με εκείνη, είναι μαζί μας και πιθανό να χοροπηδάει σε ένα άλλο μέρος αυτή τη στιγμή'', συμπλήρωσε ο Harry για την πριγκίπισσα Diana. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή