ΣΤΙΛ

Το Παλάτι ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι

to-palati-anakoinose-tis-leptomereies-gia-to-gamo-tis-megkan-markl-kai-toy-prigkipa-chari-2232987

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψαν λεπτομέρειες σχετικά με τον επερχόμενο γάμο τους. Το παλάτι του Κένσινγκτον προχώρησε σε μια επίσημη ενημέρωση σχετικά με το γάμο που θα γίνει στις 19 Μαΐου.

Μετά από πολλά σχόλια ότι ο γάμος θα μπορούσε να βρεθεί απέναντι από τον τελικό του βρετανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ο οποίος διεξάγεται την ίδια μέρα, το παλάτι ξεκαθάρισε ότι η τελετή θα ξεκινήσει το μεσημέρι, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το σενάριο είναι απίθανο, καθώς ο αγώνας ξεκινά στις 17:30.

«Το ζευγάρι είναι εξαιρετικά ευγνώμων για τις πολλές καλές ευχές που λαμβάνει», ανέφερε το παλάτι. «Περιμένουν με ανυπομονησία την ημέρα για να μοιραστούν τη χαρά τους με το κοινό».

Επίσης επιβεβαιώνεται ότι ο Justin Welby, ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ, θα παντρέψει το ζευγάρι. Στη μία το μεσημέρι θα ξεκινήσει η γαμήλια πομπή που θα καταλήξει στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου θα γίνει η τελετή. «Ελπίζουν ότι αυτό το σύντομο ταξίδι θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν την ατμόσφαιρα αυτής της ειδικής ημέρας», ανέφερε το παλάτι.

Στη συνέχεια θα υπάρχει δεξίωση στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου για το ζευγάρι και τους καλεσμένου από την εκκλησία. Αργότερα το βράδυ θα διοργανωθεί μια ιδιωτική δεξίωση για το ζευγάρι, τους στενούς φίλους και τις οικογένειές τους.

Σημειώνεται πως Χάρι και Μέγκαν έχουν πάει ενάντια στην παράδοση επιλέγοντας το Σάββατο, καθώς οι βασιλικοί γάμοι συνήθως πραγματοποιούνται σε εργάσιμη μέρα. Η βασιλική οικογένεια πληρώνει για το γάμο, αλλά το κόστος ασφάλειας για την εκδήλωση επιβαρύνει τους φορολογούμενους. Ο Πρίγκιπας Τζορτζ και η Πριγκίπισσα Σαρλότ θα αναλάβουν τους ρόλους των παράνυφων.

Το παλάτι είπε ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημέρα του γάμου θα αποκαλυφθούν τις εβδομάδες και τους επόμενους μήνες.

Περισσότερες ειδήσεις στο mustonline.gr.