V for Valentine’s! Ιδέες της τελευταίας στιγμής για να ντυθείς ανάλογα με τα αποψινά σχέδιά σου;

V for Valentine’s! Ιδέες της τελευταίας στιγμής για να ντυθείς ανάλογα με τα αποψινά σχέδιά σου;

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έφτασε επιτέλους αυτή η ερωτική μέρα, την οποία σχεδίαζες εδώ και μέρες για τον αγαπημένο σου ή… με την γυναικοπαρέα. Ένα δείπνο για δύο, μια ρομαντική ταινία ή μια έξοδος για να γιορτάσεις την ''ελευθερία'' σου αν ανήκεις στους singles είναι σίγουρα στα πλάνα σου. Αυτό ωστόσο που ακόμα σε ''βασανίζει'' είναι το αιώνιο ερώτημα για κάθε περίσταση ''τι θα φορέσω''; Αν ανήκεις λοιπόν στην κατηγορία της ''τελευταίας στιγμής'' εμείς σου ετοιμάσαμε μια λίστα από ιδέες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο.

  • Δείπνο για δύο

Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με ένα μαύρο φόρεμα. Φρόντισε μόνο απόψε να είναι εντυπωσιακό αν πρόκειται να απολαύσεις ένα δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο με τον σύντροφό σου. Μάζεψε τα μαλλιά σου σε αυστηρή αλογοουρά για να δώσεις μια ισοροοπία στην γκλαμ εμφάνισή σου ώστε να μην δείχνεις υπερβολική.

V for Valentine’s! Ιδέες της τελευταίας στιγμής για να ντυθείς ανάλογα με τα αποψινά σχέδιά σου;-1

Αν πάλι πρόκειται να βγείτε για ένα χαλαρό ποτό τα δυό σας τότε δώστε μια ρομαντική νότα στην εμφάνισή σας με ένα φόρεμα σε παστέλ χρώμα και ολοκληρώστε το σύνολό σας με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γόβες και δερμάτινο τζάκετ.

V for Valentine’s! Ιδέες της τελευταίας στιγμής για να ντυθείς ανάλογα με τα αποψινά σχέδιά σου;-2
  • Ρομαντική Ταινία

Αποφασίσατε να παρακολουθήσετε αγκαλιά μια ρομαντική ταινία. Από τη μια δεν θες να δείχνεις ότι προσπάθησες και ιδιαίτερα για ένα σινεμά από την άλλη πάλι θες να δείχνεις σέξι για τον σύντροφό σου ένεκα της ημέρας. Ένα rock chic σύνολο είναι λοιπόν η λύση. Μπορείς να επιλέξεις μια μίνι δερμάτινη φούστα με λευκό πουλόβερ και βινύλ μπότες πάνω από το γόνατο και να αφήσεις τα μαλλιά σου σε φυσικό look.

V for Valentine’s! Ιδέες της τελευταίας στιγμής για να ντυθείς ανάλογα με τα αποψινά σχέδιά σου;-3

Αν πάλι επιμένεις στο αγαπημένο σου crop μπλε τζιν, φρόντισε να το συνδυάσεις με ένα ρομαντικό τοπ από δαντέλα ή μια μπλούζα με ιδιαίτερα μανίκια και ένα ιδιαίτερο ζευγάρι βελούδινες γόβες με αγκράφα.

V for Valentine’s! Ιδέες της τελευταίας στιγμής για να ντυθείς ανάλογα με τα αποψινά σχέδιά σου;-4
  • Night Out με τα κορίτσια

Θέλετε να πάτε κόντρα στη μέρα; Είστε ελεύθερες κι ωραίες και θέλετε να οργανώσετε ένα singles night out με τις κολλητές σας;  Φορέστε την πιο εντυπωσιακή φούστα που έχετε στη ντουλάπα σας με ένα μαύρο ζιβάγκο και το δερμάτινο σακάκι σας και φυσικά μην ξεχάσετε να επιλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι ψηλά slingbacks γιατί οι γυναίκες τα βλέπουν όλα!

V for Valentine’s! Ιδέες της τελευταίας στιγμής για να ντυθείς ανάλογα με τα αποψινά σχέδιά σου;-5

Διαφορετικά, ένα δυναμικό μονόχρωμο σύνολο είναι η καλύτερη επιλογή. Φορέστε ένα αυστηρό παντελόνι με πουκάμισο σε έντονο χρώμα, μάζεψε τα μαλλιά σου σε σινιόν και ενίσχυσε το look σου με εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

V for Valentine’s! Ιδέες της τελευταίας στιγμής για να ντυθείς ανάλογα με τα αποψινά σχέδιά σου;-6

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή