Το σόου της Prada ήταν ξεκάθαρα επηρεασμένο από το κίνημα #MeToo

Το σόου της Prada ήταν ξεκάθαρα επηρεασμένο από το κίνημα #MeToo

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

''Πάντα έλεγα ότι αν θέλει κάποιος να βγεις γυμνός έξω το βράδυ, θα έπρεπε να είχε την δυνατότητα να το κάνει'', δήλωσε η Miuccia Prada σε συνέντευξη τύπου λίγες ώρες πριν το fashion show της στο Μιλάνο. Θέλωντας να υπογραμμίσει την δυσκολία του να είναι κανείς ελεύθερος να δείχνει σέξι η ιταλίδα σχεδιάστρια ανέφερε πως και η ίδια αισθάνεται άβολα πολλές φορές όταν βγαίνει το βράδυ, πόσο μάλλον ένα νεαρό κορίτσι που θέλει να φορέσει κάτι σέξι. ''Πιθανό να αισθάνεται ανασφάλεια'', σημείωσε.

Αργότερα, στο νέο κτήριο της Fondazione Prada η κοσμοσυρροή που επικρατούσε προκάλεσε πρόβλημα στην πρόσβαση στον χώρο, όμως τελικά άξιζε και η αναμονή των 25 λεπτών.

Το σόου της Prada ήταν ξεκάθαρα επηρεασμένο από το κίνημα #MeToo-1
Το σόου της Prada ήταν ξεκάθαρα επηρεασμένο από το κίνημα #MeToo-2

Η Miuccia Prada χρησιμοποίησε την ιδέα της νύχτας -εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τα neon φώτα που έμπαιναν από τα ψηλά παράθυρα του χώρου- και μέσα σε αυτή τοποθέτησε και την σύγχρονη γυναίκα του οίκου της: Μιας γυναίκας δυνατής και δυναμικής, από τη μια, που όμως κουβαλάει χαρακτηριστικά θηλυκότητας από το παρελθόν της και με τα οποία μεγάλωσε.

Το σόου της Prada ήταν ξεκάθαρα επηρεασμένο από το κίνημα #MeToo-3
Το σόου της Prada ήταν ξεκάθαρα επηρεασμένο από το κίνημα #MeToo-4
Το σόου της Prada ήταν ξεκάθαρα επηρεασμένο από το κίνημα #MeToo-5

Φεύγοντας από το σόου, το ερώτημα πάντως που μας έμεινε ήταν ένα… Θα καταφέρει η Miuccia να μας πείσει να ξαναφορέσουμε neon;

 

Περισσότερες ειδήσεις από την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή