ΣΤΙΛ

Τα beauty trends από το London Fashion Week που μπορούμε να υιοθετήσουμε τώρα

beautykalondon

Μπορεί η εβδομάδα μόδας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο να δείχνει τις συλλογές του ερχόμενου χειμώνα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε αυτή τη στιγμή τις τάσεις στην ομορφιά, που βλέπουμε στα fashion shows των σχεδιαστών. Όπως την ασημένια σαν από υγρό μέταλλο arty σκιά που είδαμε στον Delpozo και τα ombre υγρά χείλη του Hussein Chalayan

ta-beauty-trends-apo-to-london-fashion-week-poy-mporoyme-na-yiothetisoyme-tora0

Αν σκέφτεστε να κόψετε αφέλειες, γιατί δεν αναλογίζεστε να προτιμήσετε την πλαϊνή φράντζα που είδαμε στα κορίτσια της Simone Rocha; Είναι φρέσκια και αναμένεται να γίνει το trend της επόμενης σεζόν.

ta-beauty-trends-apo-to-london-fashion-week-poy-mporoyme-na-yiothetisoyme-tora1

Αντικαταστή τη ροζ σκιά σας με μια ονειρική, λιλά σκιά, φορεμένη ανορθόδοξα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών και το κάτω φλέφαρο, όπως στον Bora Aksu.

ta-beauty-trends-apo-to-london-fashion-week-poy-mporoyme-na-yiothetisoyme-tora2

Ασημένια σκιά αλλά σαν από υγρό μέταλλο και όχι glitter φορεμένη με πινελιές στο επάνω βλέφαρο, ήταν το beauty highlight που είδαμε στο fashion show Delpozo.

ta-beauty-trends-apo-to-london-fashion-week-poy-mporoyme-na-yiothetisoyme-tora3

Στον Hussein Chalayan αγαπήσαμε τα ombre χείλη, που όμως αυτή τη φορά δεν ήταν ματ αλλά glossy, σαν να έχουν χρωματιστεί με τον χυμό φρούτων του δάσους.

Περισσότερα beauty news από τις εβδομάδες μόδας στο mustonline.gr.