9 φορές που η Olivia Palermo μας απέδειξε ότι είναι η πιο στιλάτη του μήνα!

9 φορές που η Olivia Palermo μας απέδειξε ότι είναι η πιο στιλάτη του μήνα!

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δρόμοι των πιο πολυσύχναστων πόλεων του κόσμου γέμισαν κατά τη διάρκεια των εβδομάδων μόδας με μερικές από τις πιο φανταστικές γυναίκες που περπατούν δυναμικά, φορώντας φρέσκα και εμπνευσμένα σύνολα. Η Olivia Palermo, όμως, καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει ακόμα και στα πιο καλοντυμένα πλήθη. Σε κάθε εκδήλωση που παρακολούθησε κατά τη διάρκεια της NYFW, η κομψή fashionista πόζαρε απαστράπτουσα στο φωτογραφικό φακό, χάρη στην ντουλάπα της που…σκοτώνει και στα απροσδόκητα κόλπα του styling.

Ενώ το σοφιστικέ ύφος της Olivia καταφέρνει πάντα να κάνει κεφάλια να γυρίζουν, τα σύνολα που επέλεξε φέτος φάνηκε να έχουν ανεβάσει τον πήχη του στυλ. Από τα γιλέκα με πλούσια γούνα που συνδυάζονται τέλεια με δερμάτινα παντελόνια και την αγαπημένη σε όλους μας μίνι φούστα σε γραμμή άλφα, η Olivia καταφέρνει να δημιουργήσει classy εμφανίσεις έτοιμες για να αντιγράψουμε. Επίσης, αναβαθμίζει ξανά την iconic μπότα πάνω από το γόνατο, συμπληρώνοντας το ντύσιμο της με στοιχεία layering και βάζοντας μια πιο μαλακή και ήπια πινελιά στον sexy χαρακτήρα τους. Μεταξύ άλλων μας αποδεικνύει πόσο αγαπά τον βασιλιά των φετινών patters, το κλασσικό καρό και του δίνει ζωή με έντονα ανοιξιάτικα χρώματα, όπως το πράσινο και το κίτρινο.

Κάπως έτσι η διάσημη fashionista συνεχίζει να μας εμπνέει και για την επόμενη σεζόν…

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή