ΣΤΙΛ

Πώς να εφαρμόσετε ένα couture μακιγιάζ αυτό το Σαββατόβραδο

givenchy

Στο show υψηλής ραπτικής Givenchy Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, είδαμε ένα ακτινοβόλο beauty look που μας έχει δώσει έμπνευση για το μακιγιάζ μας. Το δέρμα ήταν φυσικό και λαμπερό, ενώ στα μάτια είδαμε ένα graphic eyeliner σε φωτεινό μπλε. Διαβάστε βήμα-βήμα τη διαδικασία για να το πετύχετε και τα προϊόντα Givenchy που χρησιμοποιήθηκαν:

Πρόσωπο: Απλώστε λίγες σταγόνες από το Teint Couture Balm foundation με τα ακροδάχτυλα σε καλά ενυδατωμένο πρόσωπο, από το κέντρο και προς τα έξω στην περίμετρο του προσώπου. Έξτρα ποσότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά, όπου χρειάζεται παραπάνω κάλυψη. Για κάτω από τα μάτια ή τις περιοχές που χρειάζονται φως, εφαρμόστε το Teint Couture Embellishing concealer, που χαρίζει λάμψη στη στιγμή. Δουλέψτε το προϊόν με τα δάχτυλα ή ένα μικρό πινέλο, μέχρι να ενσωματωθει το προϊόν στο δέρμα. Ως highlighter προτιμήθηκε το Prisme Visage Silky Face Powder Quartet No. 1 Mousseline Pastel στα μήλα, ενώ το δέρμα φινιρίστηκε με την Poudre Première Mat & Translucent-finish Loose Powder με μεγάλο πινέλο, στο T του προσώπου.

Μάτια: Σχεδιάστε το σχήμα του eyeliner με το Magic Khôl No. 16 Marine Blue, χρησιμοποιώντας αρκετή ποσότητα, ώστε να επιτευχθεί ένα παχύ οπάκ στρώμα χρώματος. Ενισχύστε το επιπλέον με τη σκιά Ombre Couture No. 4 Bleu Soie και προαιρετικά ολοκληρώστε με μια τελική στρώση μπλε από την παλέτα Le Prisme Yeux Quatuor No. 2 Ecume. Εμποτίστε μια μπατονέτα σε λοσιόν ντεμακιγιάζ για να καθαρίσετε τις άκρες και να δημιουργήσετε το τετράγωνο φινίρισμα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Για πιο ανοιχτό βλέμμα μπορείτε να περάσετε εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο το κρεμ μολύβι Magic Khôl No. 7 Beige Pearl. Ολοκληρώστε με μερικές στρώσεις από τη Noir Interdit mascara No. 1 Deep Black.

Φρύδια: Με τη μάσκαρα Mister Brow Filler και το μολύβι Eyebrow Couture Definer θα γεμίσετε τα κενά στα φρύδια με τρόπο που μιμείται τη φυσική τρίχα.

Μάγουλα: Μπορείτε να πετύχετε το λαμπερό, υγρό εφέ βάζοντας λίγο Mister Radiant bronzer στα μήλα, στη γέφυρα της μύτης και πάνω από το κέντρο του άνω χείλους.

Χείλη: Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με ένα πέρασμα από το Le Rouge Perfecto Beautifying Lip Balm, για ενυδάτωση, plumping και ελαφρύ χρώμα στα μέτρα σας.

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.