Με αυτές τις hot παραλλαγές το μαύρο blazer είναι κάθε άλλο παρά βαρετό…

Με αυτές τις hot παραλλαγές το μαύρο blazer είναι κάθε άλλο παρά βαρετό…

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μια σεβαστή και πλήρως εξοπλισμένη γκαρνταρόμπα, ένα μαύρο σακάκι μπορεί μετά από καιρό να φαντάζει cliché και να υστερεί σε έμπνευση. Φυσικά, είναι ένα κλασικό στοιχείο -που όπως όλοι λένε, καλό είναι να έχετε – ειδικά αν εργάζεστε σε ένα παραδοσιακό εργασιακό περιβάλλον που σίγουρα θα χρειαστείτε. Αλλά αν φοράτε ακόμα το ίδιο παλιό κομμάτι που αγοράσατε πριν τουλάχιστον μια πενταετία, τότε ενδέχεται το αγαπημένο σας μαύρο blazer να χρήζει αναβάθμισης.

Χρειάζονται μόνο μερικές παραλλαγές για να αποκαταστήσετε την πίστη σας σε αυτό το κλασσικό και ανεπανάληπτο κομμάτι. Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε τα πάντα, από κομψά σακάκια εμπνευσμένα από σμόκιν, μέχρι τα σταυρωτά κουμπώματα, τους ανεστραμμένους γιακάδες ακόμη και τα πολύ hot υφάσματα, όπως το σατέν, το μετάξι ή το βελούδο. Εάν αισθάνεστε πολύ τολμηρές, μπορείτε να ενδώσετε σε κάτι εντελώς μη παραδοσιακό, όπως tie-front σακάκι που θα δεθεί διακριτικά γύρω από τη μέση σας χωρίς κουμπιά. Επίσης μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του κλασσικoύ blazer είναι τα διαφορετικά και ασύμμετρα μήκη, από αυστηρό στυλ ταυρομάχου, μέχρι διαφορετικό κόψιμο μπροστά και πίσω, αλλά και με ακάλυπτους τους ώμους. 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή