Αυτό που δεν πρόσεξε κανείς στο προσκλητήριο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Αυτό που δεν πρόσεξε κανείς στο προσκλητήριο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχουμε δει τα προσκλητήρια του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, είναι απλά, λευκά με κομψά καλλιγραφικά γράμματα και το σήμα του Πρίγκιπα της Ουαλίας με τα τρία φτερά σχηματισμένο με χρυσό μελάνι.

Αυτό που δεν πρόσεξε κανείς όμως είναι πως γίνεται μια μικρή, διακρητική αναφορά στον… πρώτο γάμο της Markle, μιας και αυτός με τον Harry θα είναι ο δεύτερος της. Αν θυμάστε, η Markle ήταν ξανά παντρεμένη με τον παραγωγό Trevor Engelson από το 2011 μέχρι το 2013.

Στο κείμενο του προσκλητηρίου, η ηθοποιός αναγράφεται ως ''Ms. Meghan Markle'' σε αντίθεση με την Kate Middleton που αναγραφόταν ''Miss. Catherine Middleton''. Αυτό έγινε γιατί ο τίτλος ''Miss'' δίνεται στις γυναίκες στον πρώτο τους γάμο ενώ ''Mrs.'' και ''Ms'' στον δεύτερο τους.  

Αυτό που δεν πρόσεξε κανείς στο προσκλητήριο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle-1

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι σπάνιο ένα μελλοντικό μέλος της βασιλικής οικογένειας να έχει ξαναπαντρευτεί.

Ο βασιλικός σχολιαστής, Richard Fitzwilliams, είπε στην Independent ''Ο τρόπος που αναγράφεται η Meghan στο βασιλικό προσκλητήριο είναι κάτι καινούργιο, αλλά αυτός είναι ένας ξεχωριστός γάμος. ''Ms'' είναι ο σωστός τρόπος να αναφερόμαστε σε μια διαζευγμένη γυναίκα. Είναι ένα ακόμα σημάδι πως η βασιλική οικογένεια εκμοντερνίζεται''.

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή