Ξεκινάμε τη μέρα μας με το υγιεινό πρωϊνό του Σάκη Ρουβά

Ξεκινάμε τη μέρα μας με το υγιεινό πρωϊνό του Σάκη Ρουβά

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι λάτρης της υγιεινής ζωής και αυτό φαίνεται σίγουρα από το καλλίγραμμο σώμα του. Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να έχει κλείσει τα 46 του χρόνια όμως είναι η καλύτερη απόδειξει ότι όταν φροντίζουμε το σώμα μας αυτό μας το ανταποδίδει.

Ξεκινάμε τη μέρα μας με το υγιεινό πρωϊνό του Σάκη Ρουβά-1

Ο Έλληνας ποπ σταρ έχει μοιραστεί τις διατροφικές συνήθειες του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του και αυτή τη φορά αποφάσισε να μας καλημερίσει μέσω Instagram με ένα πλούσιο πλήρες πρωϊνό για πρωϊνή ενέργεια.

Αυτό περιλαμβάνει:

  • Δύο φέτες ψωμί με μέλι, χωρίς βούτυρο. Τα προϊόντα της μέλισσας και κυρίως ο το μέλι, ή γύρη και ο βασιλικός πολτός σε συνδυασμούς με άλλες τροφές υψηλής βιολογικής αξίας αποδίδουν εξαιρετικά θρεπτικά, μακροβιοτικά και θεραπευτικά αποτελέσματα.
  • Ξηρούς καρπούς, μια εξαιρετική πηγή υδατανθράκων και καλών λιπαρών που θα προσφέρουν στον οργανισμό ενέργεια για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της ημέρας. Επιπλέον περιέχουν πολλές φυτικές ίνες που είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του εντέρου. Ο συνδυασμός αυτός επίσης συμβάλλει στην παραγωγή της σεροτονίνης, μίας ορμόνης που βρίσκεται στον εγκέφαλο και μας δίνει το αίσθημα του κορεσμού και της ψυχικής ηρεμίας.
  • Μπανάνα και αχλάδι. Τα φρούτα θα προσφέρουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και θα αναπληρώσουν τα υγρά που έχουν χαθεί κατά την διάρκεια του ύπνου.

     

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή