ΣΤΙΛ

To λευκό καπέλο της Melania Trump ενέπνευσε τα καλύτερα memes

To λευκό καπέλο της Melania Trump ενέπνευσε τα καλύτερα memes

Μια επίσκεψη της Μπριζίτ Μακρόν και της Μελάνια Τραμπ στην Εθνική Πινακοθήκη Καλών Τεχνών στην Ουάσιγκτον, στα πλαίσια της επίσημης συνάντησης του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στις ΗΠΑ με τον Ντόναλντ Τραμπ, ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά στα social media και να μας διασκεδάσει με τα καλύτερα memes στο Twitter.

To λευκό καπέλο της Melania Trump ενέπνευσε τα καλύτερα memes-1

Οι Πρώτες Κυρίες επισκέφθηκαν για μισή ώρα την έκθεση που είναι αφιερωμένη στον Πολ Σεζάν, όπου εκτίθενται περίπου 60 πίνακες με την υπογραφή του Γάλλου μετά-ιμπρεσσιονιστή ζωγράφου. Μελάνια και Μπριζίτ ήταν ντυμένες στα λευκά, όμως αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το λευκό καπέλο της πρώτης με την υπογραφή του οίκου Hervé Pierre το οποίο συνδύασε με το αξίας 2,195 δολαρίων ταγιέρ της του οίκου Michael Kors.

Μετά την περιήγησή τους στους χώρους του μουσείου ακολούθησε η επίσημη τελετή υποδοχή του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας στον Λευκό Οίκο με την Μελάνια να μην αποχωρίζεται το καπέλο της. Kαι εδώ και λίγες ώρες όλος σχεδόν ο αμερικανικός Τύπος ασχολείται με το ιδιαίτερο αξεσουάρ της Πρώτης Κυρίας. Υπάρχει μάλιστα ευφάνταστος τίτλος που τη συγκρίνει με την Beyoncé στο βίντεο Formation, ενώ σε πολλούς θύμησε την Joan Collins στη ''Δυναστεία'' και σε άλλους την τηλεοπτική Olivia Pope στη σειρά ''Scandal''. Κάποιοι το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και θεωρούν πως είναι μια αναφορά στις Σουφραζέτες που συχνά φορούσαν λευκά στους αγώνες για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών.

To λευκό καπέλο της Melania Trump ενέπνευσε τα καλύτερα memes-2

To λευκό καπέλο της Melania Trump ενέπνευσε τα καλύτερα memes-3

To λευκό καπέλο της Melania Trump ενέπνευσε τα καλύτερα memes-4

To λευκό καπέλο της Melania Trump ενέπνευσε τα καλύτερα memes-5

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.